Eveniment

Un singur inculpat mai este arestat în dosarul „Tsunami”

03-traficanti-droguri-3

Sorina Popa

Ieri, la Tribunalul Hunedoara s-a consumat un nou termen în dosarul denumit de anchetatori „Tsunami”, în care sunt cercetaţi 18 tineri. Singurul dintre ei, Gheorghe Marcel Pasc, zis Lugu, este cercetat în stare de arest.
Pasc era fugit la momentul în care reţeaua de traficanţi şi consumatori de droguri a fost descoperită, pe numele lui eliberându-se anul trecut un mandat de arestare în lipsă. După câteva luni de la identificarea membrilor reţelei, el a fost prins şi arestat. Ieri, magistraţii Tribunalului Hunedoara au audiat patru martori propuşi de apărătorii inculpaţilor. Un nou termen în acest dosar a fost programat pentru data de 5 august. În urmă cu un an, tinerii au fost arestaţi pentru trafic de droguri, fiind acuzaţi că fac parte dintr-o reţea care se ocupă cu traficul şi consumul de stupefiante (haşiş, marijuana, amfetamine şi chiar cocaină), aduse din Occident şi distribuite în judeţ.

Au recunoscut consumul de droguri
Peste 30 de persoane, majoritatea din Hunedoara, au fost ridicate de către angajaţii Biroului de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Alba Iulia, în luna mai a anului trecut, acţiune la care au participat membrii Biroului din Hunedoara şi reprezentanţi ai Detaşamentului de Poliţie şi Intervenţie Rapidă.
Potrivit şefului BCCO, comisarul şef Traian Berbeceanu, operaţiunea a început în luna septembrie 2007 şi a fost denumită „Tsunami”. Anul trecut, au fost percheziţionate peste 40 de locaţii din Deva, Orăştie, Valea Jiului, Arad şi Timişoara, unde au fost descoperite zeci şi chiar sute de grame de droguri, precum haşiş, cocaină, marijuana şi amfetamine. Anchetatorii spun că stupefiantele erau cumpărate din Timişoara, Arad sau chiar Italia, Spania şi Austria, fiind vândute ulterior în cluburi, discoteci, baruri şi mai puţin în şcoli. Mulţi dintre cei inculpaţi în dosarul „Tsunami” au recunoscut că au consumat droguri.

One thought on “Un singur inculpat mai este arestat în dosarul „Tsunami”

  • Ma voi prosti de la acest ziar SUGETI **** aiurea.Sa va dam la **** noi astia din dosar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura