Sport

Un singur candidat la şefia AJF Hunedoara

11 x 2 mircea sirbu

Ciprian Marinuţ

 Mircea Sîrbu (foto), preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara încă din anul 1995, este singurul candidat la funcţia de şef al AJF la alegerile care vor avea loc azi, cu ocazia „majoratului” organizaţiei fotbalistice judeţene.

Vrea un fotbal curat
Lider al AJF Hunedoara timp de 14 ani (patru mandate), Mircea Sîrbu se prezintă în faţa delegaţilor echipelor afiliate care vor veni, azi, la Adunarea Generală de Alegeri fără contracandidat, dar cu un program ambiţios. Şeful AJF spune că dacă va fi validat ca şi preşedinte de delegaţii echipelor, pentru încă un  mandat  (2009-2013), se va ocupa prioritar de integritatea competiţiilor şi promovarea juniorilor. „Prioritatea programului meu este asigurarea integrităţii competiţiilor, prin eliminarea blaturilor, a intervenţiilor, a arbitrajelor tendenţioase şi prin promovarea fair-play-ului. La fel de importantă, va fi promovarea echipelor de juniori şi colaborarea cu autorităţile locale, pentru păstrarea şi modernizarea bazelor sportive”, a spus Mircea Sîrbu. Tot în Adunarea Generală de azi, AJF îşi va desemna vicepreşedinţii, comisia de cenzori şi membrii Biroului Executiv.

A ajuns la majorat
Întrunirea de azi este una mai specială, întrucât, dincolo de alegeri, se va aniversa şi împlinirea a 18 ani de la înfiinţarea AJF-ului Hunedoara (1991). Cu acest prilej, vor fi premiate echipele câştigătoare ale campionatelor judeţene ediţia 2008-2009, precum şi toate formaţiile afiliate la AJF. „Se vor acorda diplome, plachete, fanioane şi mingi tuturor echipelor şi premii colaboratorilor”, a precizat Mircea Sîrbu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura