Un poliţist, aflat în timpul liber, a prins un adolescent care tâlhărise o femeie

16 martie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

O hunedoreancă tâlhărită în plină stradă a reuşit să-şi recupereze bunurile datorită unui poliţist aflat în timpul liber, care a văzut toată scena. Agentul de poliţie Daniel Popescu (foto) a intervenit înaintea echipajelor sesizate prin 112.
Femeiea, în vârstă de 57 de ani, mergea pe o stradă din municipiul Hunedoara, moment în care i-a fost smulsă poşeta de pe umăr de către un minor. Scena a fost văzută de poliţistul Daniel Popescu, de la fereastra apartamentului. Acesta a coborât din locuinţă şi a reuşit să prindă şi să imobilizeze făptuitorul, pe o alee pietonală din zona bazinului de înot. Minorul, de 16 ani, a fost predat patrulei de siguranţă publică, venită la locul incidentului în urma apelului la numărul de urgenţă. Poşeta cu bunuri în valoare de 400 lei a fost recuperată, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru tâlhărie.
Agentul de poliţie Daniel Popescu, în vârstă de 26 de ani, a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „VASILE LASCĂR” Câmpina, în perioada 2009 – 2011, pe care le-a absolvit în luna aprilie 2012, fiind repartizat la Poliţia municipiului Hunedoara. (N. Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. iovu spune:

    Stima domnule agent ! Cred insa ca, faptul ca este un simplu agent, l-a facut sa nu uite ca este, in primul rand, om. Cei cu mai multe trese pe umar uita usor de aceasta calitate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şeful de post din Orăştioara de Sus, pus sub control judiciar

Şeful de post din Orăştioara de Sus, Florin Marc, şi patru căutători de comori din judeţ sunt anchetaţi în dosarul...

Deveancă acuzată de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat concubinul

O deveancă de 41 de ani va fi cercetată pentru tentativă de omor, după ce  şi-a înjunghiat concubinul în vârstă...

Dosarul falşilor revoluţionari a fost trimis în instanţă: În Deva, 56 de persoane şi-au cumpărat titluri de revoluţionar

Aproape 60 de deveni au primit titluri de „Luptător cu rol determinant” în Revoluţia din 1989, benefiicind ilegal de drepturile...

Închide