Un nou dosar pe numele fiului lui Miron Cozma

17 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Dan Cozma (foto), fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de poliţişti. Oamenii legii au constatat că acesta era băut.

Accidentul provocat de fiul fostului lider sindical al minerilor din Valea Jiului a avut loc în Timişoara, iar Dan Cozma avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun poliţiştii. Acesta a ratat o curbă şi a pătruns cu maşina pe spaţiul verde, unde s-a oprit într-un stâlp.
Fiul lui Miron Cozma a mai fost trimis în judecată pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Se întâmpla în 2013, în Petroşani. A fost oprit la un control de către poliţiştii din Petroşani şi după ce i s-a pus „fiola”, s-a constatat că avea o alcoolemie peste limita admisă. Trimis în judecată, Dan Cozma a primit o pedeapsă cu suspendare. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbatul care şi-a violat fiica minoră, condamnat la 10 ani de puşcărie

Poliţiştii hunedoreni l-au ridicat marţi pe un bărbat condamnat la 10 ani de puşcărie şi l-au dus la Penitenciarul Bârcea...

Gura lumii, 18.10.2018

Şi-au făcut antrenamentul pe el, dar a fost atât de intens încât abia mai poate bea apă. Gurile rele spun...

Bulina neagră, 18.10.2018

Cruciţa Gabor, locuitoare din Deva Pentru că, împreună cu iubitul ei, a tâlhărit un cetăţean din municipiul Deva, iar acum...

Închide