Un mort şi un rănit, în urma unui incendiu şi a unei explozii produse în Hunedoara

În aceasta dimineaţă în jurul orei 3, Detaşamentul de Pompieri Hunedoara a fost alertat printr-un apel la 112, care sesiza un incendiu într-o locuinţă situată pe strada George Enescu din municipiu.

A  murit intoxicat cu fum

Ajunse la locul indicat, cele două echipaje de pompieri au deblocat uşa locuinţei şi au pătruns în garsoniera inundată cu fum, unde pompierii au descoperit un bărbat inconştient, intoxicat de la fumul gros inhalat. Incendiul s-a pornit şi încă se manifesta, la intrarea pompierilor în încăpere, la reşou electric, pe care se afla un vas cu mâncare.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost evacuat rapid de pompieri, fiind preluat de echipajul paramedical, care a început aplicarea procedeelor de resuscitare. Însă în ciuda manevrelor efectuate timp de aproape o oră, victima a decedat.

Incendiul, de mici dimensiuni, a fost lichidat în doar câteva minute de pompieri.

A explodat butelia de aragaz

Tot în jurul orei 3, pompierii pompierii din Hunedoara au fost solicitaţi să intervină la o explozie produsă într-o anexă gospodărească situată pe strada Vasile Pârvan, din localitate. Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat că deflagraţia n-a fost urmată de incendiu. Dar în urma acesteia a fost rănit un bărbat de 38 de ani,  care a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini. Acesta fost ingrijit de personalul medical de la Ambulanţă, fiind transportat la Spitalul din Hunedoara. Cel mai probabil, deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz, generată de o improvizaţie la butelia ataşată la un aragaz. (Mircea Crivăţ)

 

 

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru gimnaste de la CNS CSS „Cetate”, în top 10 național

Ciprian Marinuț Raluca Haidu, Andreea Munteanu, Alina Ștefania Stănilă și Miriam Aribășoiu au fost incluse de Federația Română de Gimnastică

S-a deschis circulaţia pe tronsonul Deva – Simeria al autostrăzii A1

Destul de discret, fără tăiere de panglică şi discursuri oficiale, vineri s-a inaugurat secţiunea de autostradă Deva-Simeria, parte componentă a

Hunedorenii faţă cu Apocalipsa

Sorina Popa Astăzi ar fi trebuit să fie ultima zi în care oamenii să mai poată vedea soarele pe cer.

Închide