Un miner şi-a scăpat ranga în faţă

22 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

03 stire 2accident smurd elicopter (6)

Păţania unui miner din Hunedoara, de 31 de ani, face înconjurul Văii Jiului, după ce a suferit un accident, care pare imposibil la prima vedere. Ortacul s-a lovit cu o rangă metalică în faţă, chiar sub ochi, încât are nevoie de intervenţie chirurgicală pentru a-şi reveni. Accidentul de muncă s-a petrecut ieri, în subteranul Minei Paroşeni. Din cauza neatenţiei, ortacul şi-a scăpat ranga cu care executa o manevră, exact în faţă, iar lovitura a fost atât de puternică, încât l-a lăsat inconştient.  Incidentul este unul minor, considerat în categoria celor care se produc aproape zilnic la subunităţile miniere. Din primele date ale anchetei, singurul vinovat pentru producerea accidentului este ortacul ghinionist, deoarece a fost neglijent la locul de muncă. (D. Istudor)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Piraţii şoselelor” nu se mai tem de controale

Timp de o săptămână, agenţii Poliţiei Rutiere au „vânat” „piraţii şoselelor“ pe rutele Deva-Simeria-Orăştie, Deva-Brad şi Deva-Hunedoara.

Hypergym a făcut show

Patru dintre cei mai valoroşi sportivi de la Hypergym Deva au participat la o gală de grappling şi kick-box la...

Irina se antrenează cu Jiul

Fostul jucător al Minerului Lupeni, fundaşul de 32 de ani, Cornel Irina, s-a prezentat la antrenamentele formaţiei Jiul, grupare la...

Închide