Comunitate

Un milionar ucrainean a cerut armatei să-i bombardeze conacul care fusese ocupat de ruși: „Practic, trăgeau în Kiev din casa mea”

Un milionar ucrainean a de­cla­rat că­ a cerut armatei țării sale să-i bombardeze conacul după ce a văzut că proprietatea i-a fost ocupată de trupele ruse.
Andrey Stavnitser, CEO al unei companii IT din Ucraina, a povestit că în 5 martie a văzut pe o cameră de supraveghere cum rușii au intrat cu vehicule militare, inclusiv cu un lansator de rachete pe pro­prietatea lui de lângă Irpin, oraș din apropierea capitalei ucrainene Kiev, scrie Insider.
El a spus că rușii au distrus toate camerele de supraveghere din co­nacul lui, cu excepția uneia unde a văzut imaginile, și că membrii per­sonalului său de securitate au fost prinși, dezbrăcați și interogați.
„Pe proprietatea mea erau 12 vehicule militare, inclusiv lansa­toa­re de rachete, grenade. Practic, au început să tragă în Kiev din casa mea”, a spus Stavnitser.
Înfuriat și dezgustat de prezența rușilor în casa lui, Stavnitser a de­clarat că a sunat la forțele armate ale Ucrainei și le-a cerut să-i dis­trugă casa.
Ministerul Apărării al Ucrainei nu a comentat această relatare. În schimb, Stavnitser a postat pe Facebook o imagine cu un tanc dis­trus.
El a mai spus că nu îi pare rău de distrugerea casei, chiar dacă era nouă și investise în ea.
„Vreau să fac totul pentru a ajuta Ucraina să câștige”, a subliniat el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura