Un macaragiu beat a vrut să dea şpagă unui poliţist

17 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul avea o alcoolemie de peste unu la mie şi a crezut că-l înduplecă pe poliţist cu motorină şi suma de 300 de lei. Macaragiul băut este din Arad şi voia să ajungă în zona Orăştie, unde ar fi avut o intervenţie.

Potrivit poliţiştilor anticorupţie din Arad, şoferul băut a fost prins pe drumul dintre Arad şi Deva, de către un poliţist din Lipova. Omul legii a observat o automacara care se deplasa pe sensul de circulaţie Arad – Deva, iar la o trecere de pietoni nu a oprit autovehiculul, deşi se impunea acest fapt. ”Poliţistul a pornit în urmărirea automacaralei şi a reuşit oprirea acesteia şi verificarea documentelor, ocazie cu care, după testarea şoferului cu aparatul etilotest a constatat că prezenta o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, acesta a fost condus la Spitalul orăşenesc Lipova pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, a arătat DGA.
Pe drumul spre spital, şoferul băut i-a oferit poliţistului suma de 300 de lei şi „motorină“ pentru a-l „ierta“ şi a nu-i întocmi dosar penal. Poliţistul şi-a anunţat colegii din S.J.A. Arad şi s-a organizat un flagrant, în urma căruia procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de macaragiu şi pentru dare de mită. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentul violator din Băiţa, condamnat la doi ani şi jumătate într-un centru de detenţie

Magistraţii de la Judecătoria Deva au dat sentinţa în cazul adolescentului de 16 ani care a violat o fetiţă de...

Prostituată bătută şi tâlhărită

Un bărbat din Galaţi a ajuns în celula de arest după ce a acostat o deveancă şi i-a cerut să...

Luncoiu de Jos: banii de la rectificarea bugetară, drămuiţi cu sufletul

Singurul primar din judeţ care şi-a rupt din suma primită la rectificarea bugetară pentru a acoperi restanţa pe care statul...

Închide