Un junior de la CFR Simeria, convocat la lotul naţional Under 15

4 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Fotbalistul Dragoş Danciu, legitimat la clubul CFR Simeria, a fost convocat la lotul naţional Under 15 al României, care va participa în perioada următoare la un puternic turneu internaţional din Italia.

Remarcat la o acţiune de selecţie
Născut în anul 2002 şi antrenat la CFR Simeria de Daniel Haidiner, Dragoş Danciu va îmbrăca în premieră tricoul echipei naţionale a României. Jucătorul clubului feroviar a fost remarcat la o acţiune de selecţie a lotului Under 15, desfăşurată în luna noiembrie a anului trecut, iar selecţionerul Costel Enache a hotărât să-l convoace în echipa tricoloră pentru turneul „Gallini World Cup”, care va avea loc în perioada 9-19 aprilie, la Pordenone (Italia).

Turneu de rang mondial
În competiţia de nivel mondial rezervată echipelor Under 15 participă 32 de grupări, împărţite în opt grupe de câte patru formaţii. Echipa naţională Under 15 a României face parte din grupa C, alături de grupările Arezzo, Fiume Bannia (ambele din Italia) şi SC Vaughan (Canada). Primele două echipe din fiecare grupă se califică în optimile de finală iar celelalte formaţii vor juca meciuri de clasament.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Roşu a rămas în fruntea Ligii A Realsport

Pentru a doua etapă la rând, trupa lui Cristi Glodean rămâne pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului Ligii A...

Retezatul Haţeg vine tare „pe turnantă”

Marea beneficiară a primelor două etape din returul Ligii a IV-a este Retezatul Haţeg, singura grupare care a obţinut maximum...

Tiberiu Balint candidează la şefia PNL Deva

Surprize mari la PNL Deva. Deşi anunţase că revine în politică, ba chiar va candida pentru funcţia de preşedinte al...

Închide