Actualitate

Un hunedorean, în Grupul operativ cibernetic al Camerei de Comerț Româno-Americane

Simerianul Alin Irimie (foto), co-fondator HeySecurity și fost CTO al KnowBe4, a fost ales co-președinte al Grupului operativ cibernetic al Camerei de Comerț Româno-Americane din Washington, D.C.

Va conduce grupul operativ
Misiunea de pionierat a Grupului Operativ de Securitate Cibernetică are ca rol consultativ și de sprijin pentru grupul de lucru al Parteneriatului Strategic SUA-România, axat pe cooperarea în securitate cibernetică și comerțul digital.
„Sunt încântat să lucrez pentru o relație comer­cială și mai mare între România și Statele Unite în spațiul securității cibernetice și dincolo de ele”, a declarat Alin Irimie, „Task Force caută să ajute la creșterea forței de muncă cibernetice, inovația talentului cibernetic și flux de idei care lucrează cu afaceri în ambele părți națiuni cu rezultate pozitive pentru ambele.
„Alin Irimie va aduce Grupului nostru operativ o expertiză puternică în funcționarea securității cibernetice, crearea de afaceri și comercializarea de succes. Suntem extrem de încântați că Alin face parte din echipa noastră și contribuie la misiunea sa importantă”, a spus Dorin Munteanu, președintele Camerei de Comerț Româno-Americane la Washington, D.C. și co-președinte al Grupului Operativ Cibernetic.
Camera de Comerț Româno-Americană (RACCTM) este cea mai veche asociație comer­cială bilaterală dedicată dezvoltării relațiilor de afaceri prospere între România și Statele Unite.
RACCTM este unica cameră reprezentativă în Statele Unite pentru România recunoscută de Camera de Comerț Americană Europeană din Statele Unite – organizația umbrelă a Camerelor de Comerț bilaterale ale UE.
Valoarea comercială totală a României până în aprilie 2020 cu Statele Unite a fost de 967,33 de milioane dolari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.