Actualitate

Un consilier local al PSD a murit imediat după alegeri. A făcut infarct

Vestea morții lui Mircea Tat (foto), un consilier local al PSD Călan, în vârstă de 40 de ani, a întristat comunitatea din orașul Călan din Hunedoara.

Stresul campaniei
„Probabil că nici un medic serios n-ar putea pune în relație cauză-efect cam­pania electorală și moartea lui Mircea. Dar eu am fost implicată personal, su­ficient cât să știu că alegerile, politica in integrum, îi bagă pe oamenii implicați ((la măcinat)) într-o moară a răului, într-un vârtej în care nici nu mai realizează cât le este de rău”, a scris pe pagina sa de Facebook fosta senatoare Carmen Hărău.
Consilierul local din orașul Călan din Hunedoara a murit în urma unui atac de cord. Vestea a întristat comunitatea hunedoreană. Unii dintre cei care l-au cunoscut au arătat că stresul campaniei electorale în care s-a implicat intens i-ar fi afectat starea de sănătate.
„Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul în­gro­zitor.
Îl mai durea și spatele… Dar erau ul­timele două zile de campanie. Nu și-a per­mis o pauză. Partidul, înainte de toa­te, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură”, a scris pe Facebook Carmen Hărău.
„Pentru cine nu știe cum se des­fă­șoară campaniile electorale la nivel de staff, am să vă povestesc despre multe zile de alergătură, discuții cu alegătorii, nopți nedormite în care se analizează sondaje, se concep strategii, se lipesc afișe, despre nori de fum de țigară și râuri de cafea, mâncare mai răruț și “pe fugă”, toate întinse pe vreo două luni, cu accelerare spre final, spre ziua votului.
Mircea și echipa lui au pierdut con­frun­tarea, deși se așteptau să câștige. Acum câteva zile el și-a pierdut și bunica, iar azi s-a pierdut pe sine, lăsând un mare gol în sufletul celor care l-au iubit, dar, mai ales, lăsând în urmă doi copii orfani”, a mai scris Carmen Hărău, în mesajul de condoleanțe.
„Cu tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a colegului nostru, fost Secretar executiv al Organizației Județene TSD Hunedoara, Mircea Tat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Multă putere fa­mi­liei!”, a scris, marți, TSD Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura