Un consilier din Bătrâna îşi dă demisia, de frica sătenilor

Nicolle Ebner

Un consilier local PRM din comuna Bătrâna intenţionează să-şi dea demisia din funcţie de teama răzbunării unor membri ai comunităţii. Omul spune că este victima unei conspiraţii a reprezentanţilor primăriei şi a adversarilor politici, care l-au „aruncat” în gura satului.

„S-au folosit de numele meu“

Aron Benteu (foto) spune că altcineva, folosindu-se de numele lui, a reclamat la rubrica „MESAGERUL HUNEDOREAN non-stop alături de tine”, faptul că, mai multe persoane apte de muncă deţin fără drept certificate de handicapat şi că prin comună circulă câteva maşini neînmatriculate iar unele utilaje agricole cu numere provizorii expirate sunt conduse de proprietari care nu au permis de conducere. „Acolo apare numele meu, dar nu eu am făcut reclamaţia. În comună mai este un Aron Benteu, dar şi el este plecat, de o lună şi jumătate, la muncă, în străinătate. Numai că, eu sunt acela care dă mereu din gură la şedinţele de consiliu şi de aia mi-au făcut-o cei de la primărie şi adversarii politici. Ca să-mi închidă gura şi să se răzbune, au asmuţit satul pe mine. De când a apărut reclamaţia în ziar, cei în cauză strigă după mine că sunt trădător”, povesteşte consilierul din comuna Bătrâna.

S-a baricadat în casă, de teamă să nu fie bătut

Consilierul PRM este membru al comisiei de protecţie socială şi afirmă că nu a ştiut niciodată câte persoane beneficiază de indemnizaţii de handicap sau de alte drepturi, deoarece nu are acces la informaţii. Pe acest considerent, spune că nu prea ştie multe din ce se întâmplă pe la primărie. După întâmplarea cu reclamaţia ilegalităţilor din comună, Aron Benteu nu mai poate ieşi pe drum şi a ajuns să stea baricadat, în casă, în spatele uşilor încuiate, de teamă să nu-i dea în cap „şi cei care se luptă pentru pensiile obţinute dar şi ceilalţi, care au probleme cu maşinile”. Disperaţi că s-ar putea trezi cu un control de la judeţ, aşa cum au anunţat, în ziar, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială, persoanele care se simt cu musca pe căciulă îi bat toată ziua la uşă să-i ceară socoteală. „Decât să mor nevinovat, mai bine îmi dau demisia din funcţia de consilier local”, declară Aron Benteu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.