Un candidat eliminat şi aproape 100 de absenţi la prima probă a Bac-ului de toamnă

La noi în judeţ, peste 350 de candidaţi s-au prezentat ieri la prima probă scrisă din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2018. Un candidat a fost eliminat din examen.

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct al judeţului Hunedoara, Marta Mate, pentru examenul scris la Limba şi literatura română s-au înscris 453 de candidaţi, dintre care 93 au absentat, iar unul a fost eliminat din examen pentru că a fost prins cu telefonul mobil la el. În total, pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2018, la nivel de judeţ s-au înscris 960 de candidaţi, majoritatea lor fiind din promoţia 2017 – 2018.
Sesiunea continuă astăzi, 21 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă, iar pe 22 august, cu proba obligatorie a profilului, tot probă scrisă. În 23 august este programată proba scrisă la alegere a profilului. În perioada 24 – 27 august se vor desfăşura probele orale, iar în data de 1 septembrie vor fi afişate primele rezultate, în aceeaşi zi putând fi depuse contestaţiile. Pe 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.