Umaniştii şi-au lansat candidaţii la Primăria Simeria şi Consiliul Judeţean

22 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, Partidul Puterii Umaniste PPU (sl) şi-a anunţat candidaţii pentru Primăria Simeria şi pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
Cristina Neagu, asistentă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, candidează la Primăria Simeria, iar Paul Tomotaş, la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Sunt recent implicată în politică, PPU a fost singurul partid care mi-a oferit şansa să candidez la Primăria Simeria. Pentru mine nu există funcţii, ci există oameni. M-am săturat de uşi închise, de ordonanţe date peste noapte, de întrebări fără răspuns. Pentru Simeria îmi doresc multe lucruri frumoase, aşa cum este oraşul meu. Vreau să le arăt oamenilor că Simeria este un oraş frumos”, a declarat Cristina Neagu, candidatul umaniştilor la funcţia de primar al oraşului Simeria.
„Este o femeie puternică, mă plec în faţa ei că are curajul să intre în politica noastră românească. Este un om deosebit, putea să stea deoparte, dar vrea să se implice în dezvoltarea oraşului Simeria. Împreună cu candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean, vom face un proiect, polul de dezvoltare al judeţului”, a declarat Petru Mărginean, preşedintele organizaţiei PPU (sl) Hunedoara.
„Paul Tomotaş are nişte proiecte deosebite legate de turism, pentru tineri, să vină să investească în zona noastră. Avem nevoie de oameni care au lucrat în sistemul privat, care pot face ceva important pentru oraş, pentru judeţ”, a adăugat Mărginean despre candidatul umaniştilor la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    ce beliti fasolea asa tare, de fapt cu asta ramineti

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vasilescu a pierdut la Tribunal procesul cu Consiliul Judeţean

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), a pierdut la Tribunalul Hunedoara procesul pe care l-a intentat instituţiei unde lucrează şi...

Se inaugurează „Aleea Mâinile de Aur” ale canotajului românesc

Astăzi, la baza sportivă de la Snagov, acolo unde-şi desfăşoară activitatea loturile olimpice de canotaj ale României, se va inaugura...

Tenis de câmp. Turneul de la Washington a fost anulat

Competiţia internaţională masculină care trebuia să marcheze reluarea circuitului masculin de tenis pe data de 13 august a fost anulată,...

Închide