Eveniment

Ultimul cuvânt pentru poliţist

03 politist cosmin alin popa

Nicoleta Popa

Poliţistul Cosmin Alin Popa  (foto), cercetat pentru trafic de influenţă, a avut ieri ultima şansă să îşi dovedească nevinovăţia, în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, într-un proces în care este acuzat că a intervenit pentru a facilita obţinerea unui permis auto.
Astfel, agentul de poliţie este acuzat că ar fi pretins şi primit suma de 100 de euro, pentru a-i oferi unui funcţionar care participa la examinarea candidaţilor pentru obţinerea permiselor de conducere. La termenul de ieri a fost audiat Petronel Bişog, cel care i-a dat poliţistului banii. Acesta a declarat că i-a împrumutat agentului suma respectivă, pentru că avea probleme în familie. Judecătorii au stabilit ca la următorul termen, din 27 ianuarie, să fie pronunţată sentinţa în acest caz.

„Nu sunt vinovat!”
Poliţistul, care a lucrat în cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că nu este vinovat. „Sunt nevinovat. Am luat împrumut suma de 100 de euro de la un prieten, deoarece soţia mea, însărcinată în luna a şaptea, era bolnavă, bani pe care i-am restituit în câteva săptămâni. Respectivul prieten a obţinut permisul de conducere după câteva luni de la data la care eu am cerut banii. Am observat că la cadrele MAI, prezumţia de nevinovăţie nu este respectată. În plus, ne sunt interceptate convorbirile telefonice, pentru a se afla anumite date referitoare la persoanele noastre”, a declarat poliţistul Cosmin Alin Popa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.