UDMR are un nou sediu, la Lupeni

22 noiembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Organizaţia UDMR din Lupeni are, începând de sâmbătă, un nou sediu, spaţiul respectiv urmând să fie folosit în beneficiul întregii comunităţi maghiare din această localitate.

O organizaţie dinamică

„Amenajarea acestui nou sediu reprezintă rezultatul unei munci duse pe parcursul mai multor ani. Inaugurarea acestuia este mai mult decât realizarea unui vis. Şi în acest fel, reamintim maghiarilor din Valea Jiului, precum tuturor maghiarilor din judeţul Hunedoara, că sunt membrii unei comunităţi active, aşa cum UDMR Hunedoara a fost întotdeauna o organizaţie dinamică”, a declarat parlamentarul european Iuliu Winkler, preşedintele UDMR Hunedoara.

El a afirmat că prin inaugurarea noului sediu se dovedeşte faptul că voinţa şi iniţiativa pot să atragă sprijin pentru realizarea viselor. „Aici, în Lupeni, sediul a fost cumpărat cu ajutorul Fundaţiei pentru Şcoală, a fost amenajat cu sprijinul Fundaţiei Progress şi cu cel al bisericilor, dar şi al familiilor maghiare, care au fost pline de entuziasm”, a adăugat europarlamentarul Iuliu Winkler.

Liderul UDMR Lupeni, Benedekfi Dávid, a declarat că sediul nu va fi doar al UDMR, ci va fi un punct de sprijin pentru toate organizaţiile non-guvernamentale, culturale şi de tineret ale comunităţii maghiare din Lupeni, generatoare de proiecte dedicate comunităţii maghiare.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    UDMR sa ajute mineritul de la noi din Valea Jiului prin domnul prefect si domnul secretar de stat in Ministerul Economiei.

  2. Mihnea spune:

    BOMBA. INCREDIBIL SI FOARTE POSIBIL. Daca UDMR are vicepremier cu 5% voturi in urmatorii 5 ani vom avea Presedinte si PREMIER chinez.la cate drepturi au minoritatile fata de majoritate. Limba nationala va fi chineza si mancarea traditionala vor ramane sarmalele cu orez care vor fi promovate la export in China, Asa se va face sigur redresarea economica a Romaniei si Romanii o vor duce prost dar mult mai bine ca si acum cand o duc BINE.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Un proiect derulat la nivel naţional şi în urma căruia ar trebui să consumăm mai puţină căldură şi să plătim...

Traficanţi de droguri, condamnaţi

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au dat sentinţa în dosarul în care 14 hunedoreni au fost acuzaţi de trafic şi consum de...

Protest original împotriva Ministerului Sănătăţii

Managerul Spitalului Judeţean din Deva, Silviu Didilescu, a găsit un mod inedit de a protesta împotriva faptului că Ministerul Sănătăţii...

Închide