Turneul naţional „Clasic la puterea a treia” ajunge la Deva

Adriana Clej

Duminică, 7 octombrie, de la ora 19:00, în sala Pro Arte a Colegiului Naţional „Decebal“ din Deva, va avea loc un concert din turneul naţional „Clasic la puterea a treia“.
Unul dintre cei mai importanţi muzicieni români ai momentului, violoncelistul Marin Cazacu, aduce în faţa publicului o formulă inedită, o familie de muzicieni şi un recital cu un repertoriu divers, românesc şi internaţional, cu piese arhicunoscute, dar şi cu lucrări originale.
Evenimentul este susţinut de muzicienii Marin Cazacu şi Ştefan Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară şi Constanţa Cazacu – flaut. Programul este compus din lucrări de Antonio Vivaldi, Tomaso Albinoni, Jean Baptiste Barriere, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Ciprian Porumbescu, Constantin Dumitrescu, Gabriel Faure, Cornelia Tăutu, Liviu Dănceanu, Gyorgy Ligeti, George Enescu, Handel/Haolvorsen/Cazacu.
Turneul naţional extraordinar „Clasic la puterea a treia“ se desfăşoară în perioada 1-10 octombrie în şase oraşe din România, acestea fiind Timişoara, Bucureşti, Bistriţa, Alba-Iulia, Deva şi Caracal.
Biletele pentru recitalul de la Deva sunt puse în vânzare la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, la preţul de 25 de lei şi pot fi achiziţionate de luni până vineri, între orele 8 şi 16.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.