Eveniment

Turiştii fac mizerie, amenda o plăteşte primăria

Carmen Cosman

Zona de agrement amenajată pe malul Lacului Cinciş, lac situat pe raza administrativ-teriritorială a Primăriei Teliucu Inferior, este sufocată de gunoaie.


Cei care le aruncă sunt chiar turiştii, cărora le este mult prea lene pentru a le duce la tomberoanele amplasate pe marginea drumului care leagă zona de agrement de municipiul Hunedoara. Pe de altă parte, containerele sunt insuficiente pentru a face faţă cantităţii mari de deşeuri menajere rămase în urma celor care vin aici.
Edilii din Teliucul Inferior nu au părut deloc grăbiţi să cureţe malurile lacului, chiar dacă administraţia publică are contract cu o firmă de salubritate, iar acum riscă amenzi usturătoare din partea reprezentanţilor Sistemului de Gospodărire a Apelor. Şefii SGA au precizat clar că problema colectării gunoiului de pe malurile lacului revine firmei de salubritate cu care Primăria Teliucu Inferior are contract. Din cauza mizeriei, Primăria Teliuc a mai primit până acum avertismente, însă niciodată nu au fost aplicate amenzi. Acum situaţia s-ar putea schimba.
„Voi sta de vorbă cu primarul de acolo, pentru că trebuie să luăm măsuri. Dacă nu se conformează, riscă o amendă de 35.000 de lei”, a declarat Grigorie Burjan, directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.