Actualitate

Turiştii au avut parte de plajă şi schi la Straja

02 straja micMaximilian Gânju

Turiştii care au ales să urce în Staţiunea Straja din Lupeni au avut parte de o surpriză de proporţii. Chiar dacă afară era un soare demn de o primăvară târzie, pârtiile erau numai bune de o tură cu schiurile ori „placa”. Vinul fiert şi plaja făcută la terase au făcut ca weekendul să fie perfect.

Administratorii staţiunii din vestul Văii Jiului au profitat de temperaturile scăzute de pe timpul nopţii pentru a porni tunurile de zăpadă. Aşa au reuşit să compenseze zăpada topită de soarele arzător de peste zi, iar pârtia să fie bună pentru iubitorii schiului ori de snowboard.
„Aşteptăm turiştii să vină, noi avem zăpadă şi se schiază în condiţii bune. Instalaţiile funcţionează, trei pârtii importante din staţiune sunt deschise: Constantinescu, Platoul Soarelui şi Pârtia Mutu. Aşteptăm şi copiii, pentru că am deschis în acest weekend şi pârtia pentru ei, Pârtia Baloo”, a declarat  Rebeca Blendea, responsabil la Cabana „Montana” din Straja.
În staţiune au urcat în weekend-ul câteva sute de turişti, puţini, spun cabanierii, în condiţiile în care se poate schia fără probleme şi nu sunt prea multe locuri în ţară unde zăpada încă a rezistat. Pentru sărbători lucrurile stau însă altfel, locurile de cazare fiind ocupate în mare măsură. „Avem circa 80 la sută rezervat, vor fi mai multe surprize pregătite turiştilor. Împodobitul bradului pentru copii, pomana porcului, masa specială de Crăciun. Sunt foarte multe motive ca turiştii să vină la noi, pentru că au garanţia anilor trecuţi că se vor simţi foarte bine”, mai spune cabanierul.

One thought on “Turiştii au avut parte de plajă şi schi la Straja

  • Din păcate nu sunt servicii de calitate, iar comportamentul celor de acolo este tipic mineresc. Nu este și nu va fi atractivă acea zonă din cauza mentalității locuitorilor! Se cred deosebiți și nu sunt. Toți locuitorii Văii jiului au mentalitate de asistați sociali. Niciodată nu am fost mulțumit de ceea ce am întâlnit la Straja.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura