Actualitate

Tupeu prostesc al unui șofer din municipiul Hunedoara

Hunedoreanul în vârstă de 43 de ani, de meserie oțelar, a produs un acci­dent rutier fără victime în zona de centru a municipiului și a plecat fără a încheia o constatare amiabilă cu șofe­rul nevinovat.

Curajos nevoie mare
Polițiștii l-au identificat și i-au trimis o adresă pentru a se prezenta la sediul Poliției Hunedoara, unde ar fi trebuit să dea explicații pentru că n-a res­pectat legea. Cu un curaj prostesc, oțelarul s-a dus la poliție și și-a parcat mașina în fața unității, în dreptul unui indicator care interzicea oprirea. Polițiștii rutieri aveau să descopere și motivul pentru care hunedoreanul era așa de curajos. Conform buletinului de analiză toxico­lo­gică întocmit de S.J.M.L. Hunedoara, bărbatul avea o alcoolemie de 1,93 g 0/00 alcool pur în sânge. Hunedorea­nul a fost acuzat de conducere sub in­flu­ența alcoolului și procurorii l-au tri­mis în judecată.
În fața judecătorului a recunoscut că a băut înainte de a urca la volan. Hunedoreanul a fost con­dam­nat la 10 luni închisoare cu suspendare. (M. Gânju).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura