Trofeul Carpaţilor la tir cu arcul tradiţional

5 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Recent s-a desfăşurat la Sebeş-Alba finala pe ţară a competiţiei de tir cu arcul tradiţional Trofeul Carpaţilor, întrecere organizată de Federaţia Română de Arc Tradiţional şi Field.
La această etapă (a treia şi ultima din cadrul competiţiei naţionale) au fost prezenţi şi sportivii de la clubul Arcaşii Devei, care au reuşit să se numere din nou printre protagoniştii întrecerilor.
Bogdan Stan, Noemi Fazakas şi Raluca Berceanu s-au situat pe locul I la categoriile la care au participat în cadrul competiţiei de la Sebeş, iar Alexandra Iova s-a clasat pe locul secund, ea fiind la prima participare într-un astfel de concurs.
Din echipa clubului devean care va participa pe 23 februarie la un alt concurs puternic, organizat în Salina de la Turda, mai fac parte şi seniorii Cristian Stan, Gabriel Berceanu, Albert Fazakas şi Tibi Gergely.
De menţionat că toţi membrii echipei participă în competiţie cu arcuri tradiţionale fără sisteme de ochire, ei dorind să promoveze tirul cu arcul tradiţional.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atletism: Etapa finală a Campionatelor Naţionale de sală pentru seniori şi tineret

Astăzi şi mâine (6 şi 7 februarie 2019), în Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din...

Cupa BiG FM la fotbal în sală, ediţia a X-a

Ediţia din 2019 a tradiţionalei întreceri fotbalistice pentru liceeni, „Cupa BIG FM“ a ajuns în cel de al 10-lea an...

Luncoiu de Jos: două drumuri încurcate şi alte câteva probleme care necesită rezolvare

Situaţia juridică a două drumuri de pe raza comunei Luncoiu de Jos (Valea Lungă şi Valea Mare) urmează să fie...

Închide