; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Tribunalul Hunedoara suspendă procesele începând din 27 ianuarie

22 ianuarie 2020 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Ieri, Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Hunedoara a decis că Proiectul legislativ de abrogare a pensiilor de serviciu cuvenite magistraţilor încalcă grav independenţa judecătorilor şi afectează ordinea constituţională din România, contribuind la subminarea statului de drept.
„Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Hunedoara a hotărât suspendarea judecării cauzelor aflate pe rolul instanţei, începând cu data de 27 ianuarie 2020 şi până la momentul retragerii sau respingerii proiectului de lege privind abrogarea pensiei de serviciu a magistraţilor, cu excepţia cauzelor urgente, respectiv: în materie civilă – ordonanţă preşedinţială, suspendare executare silită, ordin de protecţie, adopţii/plasamente, asigurare dovezi, măsuri asigurătorii; în materie litigii de muncă şi asigurări: grevă, concediere; în materie de contencios administrativ: suspendare act administrativ; în materie penală: cauzele de competenţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cauzele având ca obiect măsuri preventive, cauzele având ca obiect măsuri de siguranţă, indiferent de stadiul procesual, precum şi alte cauze apreciate ca având caracter urgent“, se arată într-un comunicat al magistraţilor hunedoreni. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nea Ilie spune:

  Ce tupeu nesimtit au oameni astia. Au soricu gros rau. Toata lumea are pensie dupa cit a cotizat. Ei vor de 10 ori mai mult decit au cotizat. Ce jigodii ordinare. Si sa mai ai incredere in Justitie.

 2. Regele Dreptății .*. spune:

  Unde este corupție sunt și abuzuri care duc la victime . Ce facem pentru victime pentru a le reabilita , a le reda demnitatea și dreptul la un trai decent în societate ?

 3. Regele Dreptății .*. spune:

  Eu sunt de acord să le dea bani la magistrați și pază și mâncare și tratamente în concediu de odihnă , da să fie luptători pentru dreptate și adevăr fără minciună .

  Merită traiul decent doar magistrații care sunt în funcție și luptă pentru dreptate și adevăr fără minciună .

  Dacă ești magistrat și faci abuz prin forța și autoritatea legii, înscenezi dosare prin fabricare cu martori falși și răpești libertatea omului nevinovat , se numește infracțiune penală , atunci ce legătură mai poți avea cu dreptatea , te numești interlop cu legitimație de la stat și pentru ce să mai primești drepturi de la stat ca infractor penal .

  Iubiți Dreptatea și Adevărul fără minciună . C .*. N .*. M .*.

 4. cetatean spune:

  asta e tara construita pe minciuna si abuzuri

 5. florin spune:

  de ce sa nu va dea pensie pe baza contributivitati, aveti salarii f mari veti avea si pensii mari de 6000 -7000 de lei. nu voi vreti pensii de sute de milioane. ia mai mergeti dracului invirtinduva

 6. Nostradamus spune:

  Se vor taia pensii le speciale. Sa-I vedem atunci pe tovarasii magistratii daca mai asa de ingimfati. Sa traiasca si ei ca oameni I de rind.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Taekwon-do. Antrenorii şi arbitrii de la Pantera Neagră, în stagiu de perfecţionare

Antrenorii şi arbitrii din cadrul Clubului Sportiv Pantera Neagra Petroşani au fost prezenţi în week-end-ul trecut la stagiul de perfecţionare...

Ţara Haţegului Junior’s Cup Indoor

La finalul acestei săptămâni, CS Masters Sports Haţeg organizează în sala de la Sântămăria Orlea întrecerile celei de a IV-a...

Marius Surgent: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare

Preşedintele ALDE Hunedoara, deputatul Marius Surgent (foto), unul dintre iniţiatorii acestei legi, spune că în această sesiune parlamentară legea va...

Închide