Tribunalul a plãtit expertiza lui Gorbunov

9 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 X 2Copy of 02 bulina Gorbunov

Sorina Popa

Tribunalul Hunedoara a plătit Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, din Bucureşti, costul expertizei bio-criminalistice solicitată în dosarul tâlhăriei de la Deva, de comiterea căreia este acuzat Serghei Gorbunov.
Potrivit judecătorului Mihaela Timişan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, expertiza în cazul Gorbunov a costat instanţa 3.100 de lei. Până acum, magistraţii Judecătoriei Deva au amânat judecarea cauzei până la data de 31 august, deoarece nu era achitată expertiza respectivă. Probele biologice sunt luate de pe o haină găsită la locul tâlhăriei, presupusă a fi a basarabeanului. INML Bucureşti a solicitat plata acesteia încă de la sfârşitul lunii aprilie.

Suspect principal
Gorbunov este cercetat în cazul dublului asasinat de la Braşov, de la sfârşitul lunii ianuarie. De asemenea, el este acuzat de jefuirea unui devean, patron al unei case de schimb valutar din localitate, care reclamă că, în 2003, i-a fost  furată suma de aproape 70.000 de lei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Furtunã la Deva

Dupã o zi sufocantã, care parcã prevestea ce avea sã urmeze, asearã, în jurul orei 20.00, peste Deva s-a abãtut...

Taxã (mascatã) de acces în Geoagiu-Bãi

Neoficial, în staţiunea Geoagiu, s-a instituit taxa de acces în staţiune, după modelul celei practicate de primarul Mazăre, în Constanţa....

Ştiri

TIR-uri avariate Un accident s-a petrecut, ieri, pe DN 7, pe raza localităţii Leşnic, două TIR-uri fiind în pericol să...

Închide