Actualitate

Tren deraiat între stațiile Mintia și Brănișca

Adriana Năstase

Traficul feroviar a fost oprit temporar, ieri, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Mintia și Brănișca, pe firul II (firul I este închis pentru lucrări de modernizare) unde, în jurul orei 14:40, al 13-lea vagon din com­punerea unui tren de marfă a deraiat. Au fost afectată circulația a patru trenuri, dintre care două de lung parcurs: Timișoara – Iași și Budapesta – Brașov.

Călătorii, transportați cu mașinile
Trenul, care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Express Forwarding SRL, circula pe relația Potcoava – Curtici, și avea în compunere 32 de vagoane și transporta cereale.
Până ce s-a reluat circulația, CFR SA a asigurat transbordare auto, pe relația Ilia – Simeria, pentru călătorii aflați în trenurile care a tranzitat zona afectată de deraiere.
S-a solicitat către CFR SA transbordarea cu mijloace auto pentru 150 de călători, pe distanța Ilia – Simeria, iar din Simeria s-a asigurat călătoria cu trenul până la destinația finală.
IR 75 Budapesta Keleti – Brașov a solicitat către CFR SA transbordarea cu mijloace auto pentru 100 de călători, pe distanța Ilia – Simeria, iar din Simeria s-a asigurat călătoria cu trenul până la destinația finală.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. a cerut scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura