Trei SUV-uri Mercedes-Benz lansate de firma Auto-Schunn la Deva

ATT00041Firma Auto-Schunn a lansat recent, la Deva, mai multe modele de SUV ale producătorului german Mercedes-Benz. Evenimentul, desfăşurat într-o ambianţă de mare gală, s-a dovedit extrem de interesant atât pentru clienţii fideli ai firmei Auto-Schunn, autorităţi locale, VIP-uri din judeţ, dar şi pentru viitorii posesori ai unui Mercedes-Benz.

Managerul zonal al Auto-Schunn, Anca Ciobotariu, a declarat cu această ocazie că „este o triplă lansare de SUV-uri şi aici, la Deva. Succesul Mercedes Benz se datorează întotdeauna inovaţiei”.
Noul SUV GLC este activ, distinct şi versatil, un autoturism experimentat pentru orice situaţie. Din lateral, blindajul pasajelor roţilor subliniază aspectul de SUV al noului GLC, care poate fi evidenţiat suplimentar cu ajutorul pragurilor laterale din aluminiu, opţionale. Împreună cu finisajele suprafeţelor cu linii cursive, maşina emană o senzaţie de lux şi lejeritate, făcând din noul GLC un autovehicul extrem de atrăgător.
Echipată cu tehnologie cu o eficienţă dovedită, Clasa G reprezintă o apariţie impresionanţă pe teren accidentat, indiferent dacă vehiculele sunt utilizate în scop personal sau profesional. Soluţiile oferite de Mercedes-Benz permit modelului să continue deplasarea chiar şi atunci când doar o singură roată are aderenţă.
Modelul GLA este primul SUV compact de la Mercedes-Benz, care îmbină originile de coupé în materie de design, cu o utilizare practică în activitatea zilnică.
Dacă vorbim de GLE, acesta este impunător şi de încredere, un autovehicul potrivit pentru orice drum. Considerat unul dintre cele mai sigure autoturisme din segmentul său, noul GLE este dotat cu echipamente de siguranţă inteligent coordonate şi cuprinzătoare pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranţă al Mercedes-Benz: asistenţă preventivă, asistenţă în caz de pericol, asistenţă în timpul accidentului şi asistenţă după accident. GLE Coupé are, de asemenea, un design spectaculos.
În continuare, firma Auto-Schunn vă aşteaptă să testaţi şi să vă bucuraţi de noile modele SUV ale Mercedes-Benz. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.