www.mesagerulhunedorean.ro

Trei speranţe pentru Mondiale

04 x 1 andreea munteanu lider podium barnaGimnastele Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolişan şi Ştefania Stănilă, de la CNS „Cetate” Deva, au fost selecţionate în echipa feminină a României care va participa la triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal, programat sâmbătă. Cele trei au fost medaliate la Campionatele Naţionale şi au mari şanse de a face parte din lotul tricolor care va participa la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), programate între 3 şi 12 octombrie.
Pregătiri pentru competiţia lumii
Prezenţa pe podium la Campionatul Naţional, disputat la finalul săptămânii trecute, a reconfirmat valoarea gimnastelor de la CNS „Cetate” Deva, iar dorinţa lor de a fi selecţionate în echipa care va concura la Campionatul Mondial, pare îndreptăţită. Astfel, Ana Maria Ocolişan, Andreea Munteanu şi Ştefania Stănilă au fost incluse, lotul echipei feminine a României pentru acest important concurs de verificare alături de Larisa Iordache (Dinamo), Silvia Zarzu (CSM Oneşti) şi Paula Tudorache (Dinamo). Antrenorii Lotului României doresc să se edifice în condiţii de concurs internaţional asupra nivelului de pregătire al sportivelor, pentru a face ultimele retuşuri în vederea participării la Mondiale.
România va participa şi cu o echipă masculină care va fi formată din gimnaştii Cristian Băţagă, Andrei Muntean, Marius Berbecar, Andrei Ursache, Daniel Rădeanu şi Laurenţiu Nistor. Elveţia şi Germania au anunţat loturi formate din câte 13 sportivi. Competiţia se va desfăşura sâmbătă, între orele 15.00 şi 22.00. Concursul de la Obersiggenthal (Elveţia) reprezintă o etapă importantă de pregătire înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), între 3-12 octombrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.