Trei furturi în patru ore

Un tânăr din judeţul Timiş, ajuns prin Orăştie, a reuşit în doar patru ore, să comită trei infracţiuni şi să ajungă pe mâna poliţiştilor, care i-au întocmit un dosar penal pentru furt calificat.
Mai întâi, o fată de 14 ani, din Orăştie, a sesizat Poliţia din municipiu, că un tânăr i-a smuls portmoneul din mână şi a luat-o la fugă. Adolescenta avea în portmoneu actele de identitate şi… 10 lei. Apoi, în aceeaşi zi, tot la poliţia din Orăştie, a sunat o reprezentantă a unei firme, reclamând că un individ, profitând de neatenţia vânzătoarei, a furat un lănţişor din argint în valoare de aproape 200 de lei, din magazinul de bijuterii.
Nici n-au pornit bine poliţiştii în căutarea hoţului, când o nouă sesizare privind acelaşi hoţ a venit de la gestionara unui magazin ABC din municipiu. Aceasta le-a spus poliţiştilor că, profitând de faptul că ea era ocupată cu un alt cumpărător, tânărul, care luase mai multe produse alimentare şi ţigări, a fugit din magazin cu ele.
Mişcându-se rapid, oamenii legii l-au găsit şi identificat pe hoţul cu pricina. Este vorba de Cătălin M., de 22 de ani, din Jimbolia, judeţul Timiş. Asupra lui au fost găsite toate produsele furate. Bărbatul este cercetat acum în stare de libertate pentru furt calificat. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare