Sport

Trei echipe de Liga a IV-a au părăsit Cupa României, faza judeţeană

Primul al tur al Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2017-2018, a produs şi primele eliminări ale grupărilor de Liga a IV-a, cel mai important eşalon judeţean. Astfel, Minerul Uricani, CSM Vulcan şi Aurul Certej au părăsit competiţia, prima fiind eliminată de colega de eşalon, Jiul Petroşani, iar celelalte două de către echipe de Liga a V-a.

Victorii clare pentru echipele revenite în competiţiile judeţene
Scorul primei runde a fost realizat de Unirea General Berthelot, echipă revenită în competiţiile fotbalistice din judeţ. Trupa de lângă Haţeg a învins în deplasare pe Agrocompany Băcia cu scorul de 5-0. Categoric s-a impus şi Jiul Petroşani, pe terenul Minerului Uricani, scor 5-1, iar Gloria Geoagiu, o altă grupare revenită în fotbalul judeţean, a învins clar pe Cerna Lunca Cernii, scor 4-1. Un duel s-a încheiat după executarea penaltiurilor, Ponorul Vaţa eliminând pe Metalul Crişcior, cea care din acest sezon îi va fi colegă de eşalon în Liga a V-a. Măgura Pui a dispus la limită de CSM Vulcan iar CS Comunal Ilia a eliminat-o pe Aurul Certej, după ce fusese condusă la pauză. Succese clare au obţinut Victoria Dobra, în faţa celor de la Santos Boz şi Victoria Călan, pe terenul celor de la AS Sântămăria Orlea, iar Aurul Brad s-a impus la limită în fieful celor de la Zarandul Crişcior.

Favoritele intră din turul secund
Cele 10 echipe învingătoare s-au calificat în optimile competiţiei, unde li se vor alătura alte şase formaţii, care nu au evoluat în primul tur. Acestea sunt Inter Petrila, Retezatul Haţeg, Hercules Lupeni, Şoimul Băiţa, CS Hunedoara şi Universitatea Petroşani. Împerecherea echipelor din această fază se va face tot după criteriul geografic.

Cupa României, faza judeţeană, turul I
Ponorul Vaţa – Metalul Crişcior 0-0 (4-3 după executarea penaltiurilor)
Minerul Uricani – Jiul Petroşani 1-5
Zarandul Crişcior – Aurul Brad 0-1
Sargeţia Bretea Română – Dacia Orăştie 0-1
Agrocompany Băcia – Unirea General Berthelot 0-5
Victoria Dobra – Santos Boz 3-0
AS Sântămăria Orlea – Victoria Călan 1-4
Gloria Geoagiu – Cerna Lunca Cernii 4-1
CS Comunal Ilia – Aurul Certej 4-2
Măgura Pui – CSM Vulcan 1-0
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura