; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Trei copile fugite dintr-un centru de ocrotire, găsite de poliţişti

25 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii din Hunedoara au fost sesizaţi de dispariţia a două adolescente dintr-un centru de ocrotire. Oamenii legii le-au găsit pe cele două fete, dar şi o altă dispărută, o copilă de doar 14 ani.

Poliţia Hunedoara a fost sesizată de un asistent social al centrului maternal, care le-a spus că două minore au plecat voluntar, una dintre ele având şi un copil în vârstă de două luni. ”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, în urma activităţilor desfăşurate, au reuşit să le identifice pe cele trei minore, pe raza municipiului Deva, într-o baracă improvizată. Din primele cercetări a rezultat că acestea nu au fost victimele vreunei infracţiuni şi au fost încredinţate reprezentanţilor centrului maternal, din municipiul Hunedoara, de unde au plecat.
De asemenea, în aceeaşi zonă, la o altă baracă improvizată, poliţiştii au identificat o minoră de 14 ani, din judeţul Mureş, care a declarat că locuieşte acolo, de o săptămână, cu un tânăr de 19 ani, care este concubinul acesteia”, a informat IPJ Hunedoara. Pentru că fata era în pericol, poliţiştii au decis să o pună sub protecţie în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor – Deva. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băiţa: au fost emise 300 de titluri de proprietate

În baza Legii nr. 231, toţi cei care deţin dreptul de proprietate pot beneficia, conform cererii depuse în 2018, de...

Elevi din Deva, pe urmele lui Nicolae Filimon

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 25 septembrie 2019, la Sala...

Expoziţie dedicată împlinirii a 750 de ani de la prima atestare documentară a Cetăţii Devei

La Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva va avea loc mâine, vineri, 27 septembrie, ora 11.00, vernisajul expoziţiei „Cetatea Deva....

Închide