Trecerea de pietoni blestemată, un test prea greu pentru autorităţi

12 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Trecerea de pietoni de pe DN7 din dreptul localităţii Sântandrei este încă neluminată şi fără o semnalizare corespunzătoare. Asta, deşi zeci de locuitori din Sântandrei ies în fiecare seară în stradă şi protestează pentru că nici o autoritate nu ia măsuri pentru evitarea accidentelor. Şapte oameni şi-au pierdut viaţa pe trecerea respectivă de pietoni în decursul a doi ani.

Îi pasează de la o instituţie la alta
„Joi seara, vecinul de peste drum a plecat de acasă. A încercat să traverseze trecerea de pietoni, dar a fost spulberat de o maşină. Înaintea lui, tot în acel loc şi-a pierdut viaţa o tânără de 18 ani. Soţia mea lucrează la Reva şi face naveta zilnic. O aştept acasă cu mare teamă, că ştiu că trece pe acolo. Nu ştim ce să mai facem. Am fost la Consiliul Judeţean, de acolo ne-au trimis la Primăria Simeria. Aici, primarul spune că doar în 2019 se poate rezolva situaţia. Sunt copii care merg la şcoală prin acel loc“, spune Silviu Artean (foto), pensionar din Sântandrei, cel care i-a mobilizat pe locuitorii de aici să iasă în stradă ca să protesteze pentru că autorităţile nu iau nici o măsură. „Am revenit cu o solicitare pentru cei de la DRDP Timişoara în acest sens (n.r. rezolvarea semnalizării trecerii de pietoni). Voi avea o discuţie cu directorul executiv de acolo. Mi s-a promis că de săptămâna asta vor fi luate toate măsurile ca trecerea de pietoni respectivă să fie semnalizată corespunzător şi luminată. Ţin foarte mult la această chestiune, astfel ca lucrurile să se rezolve şi să se evite alte nenorociri în acel loc. Misiunea mea este de a ajuta să se rezolve această problemă. Am avut discuţii ca să se facă o zonă de descărcare mai funcţională în acel loc“, a declarat prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    cu totii sunteti niste nepasatori, niste ciudati, niste comunisti, va intereseaza doar functiile si sexul, nimic altceva~!
    E strigator la Cer~cum sa moara atatea oameni si sa nu se faca un sens giratoriu acolo sau sa se puna semafor!militia judeteana ce face?alo ~~!prmariile Santandrei, Simeria? directia de drumuri tiisoara trebuie data in judecata? cati oameni mai trebuie sa moara pt ca pe unii ii doare mana sa semneze!va dati seama ce tragedii sunt in familiile celor omorati pe trecere!
    cum mai puteti sa dormiti , cand vin Sarbatorile si nu ati facut un sens giratoriu acolo? faceti unul improvizat si apoi unul definitiv in primavara!de ce va i-a asa mult?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal juvenil: Echipele CS CFR Simeria, calificate la faza interjudeţeană

La finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor din Deva s-au desfăşurat întrecerile judeţene ale celor două competiţii pentru copii: Turneul...

Handbal: CSM Bucureşti s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor, indiferent de rezultatul partidei cu...

Le-au dat pedepse mai mari

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul formulat de procurorii DIICOT Hunedoara şi în urma judecării, trei tineri acuzaţi...

Închide