Tragedii pe bandă la echipa Minerul Lupeni

14 iulie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Portarul hunedorean al unicei echipe din judeţ din Liga secundă, Adrian Pascal (foto), a aflat, la antrenamentul de luni seară, că şi-a pierdut mama. Tragica veste vine la nici 24 de ore, după cea a decesului antrenorului secund al echipei din Valea Jiului, Rus Iosif.

Fără părinţi, în doar cinci luni
Lansat în fotbalul de performanţă de la Corvinul Hunedoara, Adrian Pascal şi-a pierdut ambii părinţii în ultimele cinci luni. După ce în februarie şi-a înmormântat tatăl, Pascal se desparte acum şi de mamă. Tragica veste i-a fost dată de tehnicianul Ionel Augustin, la antrenamentul de luni seara. „Eşti tare, Adriane? A murit mama ta” , au fost cuvintele spuse de tehnician. „Este ceva de neimaginat prin ce trecem. Lovitură după lovitură. Suntem cu toţii debusolaţi şi pierduţi. Nici nu ştim ce ar mai fi de spus în asemenea momente”, au declarat oficialii lupeneni.

Amical cu banderole negre
În ciuda şirului de drame prin care trece echipa, amicalul programat astăzi, de la ora 18.00, cu Pandurii Târgu Jiu, se va juca. „Nu avem încotro, trebuie să jucăm, pentru că i-am promis lui Condescu, cel care a ţinut morţiş ca acest amical să se desfăşoare înaintea plecării lor în stagiul de pregătire din Austria. Sincer, numai de amicale nu mai avem acum chef, cu toate cele întâmplate. Echipa este debusolată. Vom evolua cu banderole negre şi vom ţine un moment de reculegere”, au declarat oficialii echipei Minerul Lupeni.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ela roseni spune:

    Urate vesti. Acum si Madalina Manole. Dumnezeu sa-i odihneasca. Cat despre Iosif Rus (Pica – cum ii spuneam noi in familie, ma rog sa-i putem pune flori la mormant in Romania.

  2. rus claudiu spune:

    sa l odihneasca dumnezeu varuto picuta noi stim ca de acolo de sus tot timpul vei alaturi de noi

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vânzarea de morminte, o afacere ilegală

Într-un ziar cu anunţuri de mică publicitate local, există şapte anunţuri de vânzare a mai multor locuri de veci în...

Aşa ca acum, niciodată…

Opiniile românilor despre clasa politică sunt din ce în ce mai proaste. Lumea nu mai are încredere în nimic, şi...

Pietonii nu observă semafoarele din cauza ghivecelor de flori

O parte dintre semafoarele pentru pietoni, care se află în municipiul Deva, pune probleme mari persoanelor care vor să treacă...

Închide