Sport

Tragedii pe bandă la echipa Minerul Lupeni

Ciprian Marinuţ

Portarul hunedorean al unicei echipe din judeţ din Liga secundă, Adrian Pascal (foto), a aflat, la antrenamentul de luni seară, că şi-a pierdut mama. Tragica veste vine la nici 24 de ore, după cea a decesului antrenorului secund al echipei din Valea Jiului, Rus Iosif.

Fără părinţi, în doar cinci luni
Lansat în fotbalul de performanţă de la Corvinul Hunedoara, Adrian Pascal şi-a pierdut ambii părinţii în ultimele cinci luni. După ce în februarie şi-a înmormântat tatăl, Pascal se desparte acum şi de mamă. Tragica veste i-a fost dată de tehnicianul Ionel Augustin, la antrenamentul de luni seara. „Eşti tare, Adriane? A murit mama ta” , au fost cuvintele spuse de tehnician. „Este ceva de neimaginat prin ce trecem. Lovitură după lovitură. Suntem cu toţii debusolaţi şi pierduţi. Nici nu ştim ce ar mai fi de spus în asemenea momente”, au declarat oficialii lupeneni.

Amical cu banderole negre
În ciuda şirului de drame prin care trece echipa, amicalul programat astăzi, de la ora 18.00, cu Pandurii Târgu Jiu, se va juca. „Nu avem încotro, trebuie să jucăm, pentru că i-am promis lui Condescu, cel care a ţinut morţiş ca acest amical să se desfăşoare înaintea plecării lor în stagiul de pregătire din Austria. Sincer, numai de amicale nu mai avem acum chef, cu toate cele întâmplate. Echipa este debusolată. Vom evolua cu banderole negre şi vom ţine un moment de reculegere”, au declarat oficialii echipei Minerul Lupeni.

2 comentarii la „Tragedii pe bandă la echipa Minerul Lupeni

  • Urate vesti. Acum si Madalina Manole. Dumnezeu sa-i odihneasca. Cat despre Iosif Rus (Pica – cum ii spuneam noi in familie, ma rog sa-i putem pune flori la mormant in Romania.

  • sa l odihneasca dumnezeu varuto picuta noi stim ca de acolo de sus tot timpul vei alaturi de noi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura