TRAGEDIE. Un copil de 11 ani s-a aruncat de pe bloc, după o ceartă cu părinții

accident-mortal-republicii-Un băieţel de 11 ani, din Vulcan, n-a mai suportat calvarul prin care trecea de câteva luni din cauza tatălui său. Micuţul s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc şi a murit pe loc. În urmă cu circa două săptămâni s-a plâns colegilor de şcoală că nu mai suportă tratamentele la care este supus şi le-a spus că nu mai vrea să trăiască.
Eliberat din închisoare, tatăl îşi teroriza fiul
Amănunte şocante ies la iveală după tragedia petrecută la finele săptămânii în municipiul Vulcan, unde un minor de 11 ani, elev la o şcoală din localitate s-a sinucis. Băieţelul, Alin, trecea printr-un adevărat calvar încă de la începutul anului, după ce tatăl său s-a eliberat din închisoare unde-şi ispăşie pedeapsa pentru o infracţiune comisă în urmă cu circa opt ani. Bărbatul este o persoană foarte violentă şi se afla în evidenţa celor de la Protecţia Copilului pentru că-şi neglija fiul.
„Alin, acum o lună de zile avea o vânătaie mare pe corp şi la şcoală s-a plâns colegilor că tatăl lui l-a bătut. Zilnic era abuzat într-o formă sau alta de cel care ar fi trebuit să se îngrijească de el. Pe lângă că este un individ foarte violent, avea şi patima băuturii şi cum dădea cu ochii de copil se lua de el. N-a mai rezistat săracul şi, din păcate, nimeni dintre cei care puteau face ceva n-a aflat înainte de tragedie prin ce trece”, ne-a declarat un apropiat al rudelor micuţului. Joi, Alin, după ce a fost certat de tatăl său, a urcat pe blocul cu 10 etaje în care locuiau bunicii şi s-a aruncat în gol. Înainte cu câteva ore venise de la priveghiul mătuşii sale, care murise în aceeaşi dimineaţă.
Şi mama lui s-a sinucis
Alin a fost crescut de bunici, după ce mama sa s-a sinucis în urmă cu 10 ani. Femeia s-a spânzurat, iar rudele spun că tot din cauza violenţelor la care era supusă de soţ a ajuns să-şi ia viaţa. „Mama lui Alin s-a spânzurat când el era foarte mic, nu mai suporta bătăile şi chinurile la care era supusă de individul acesta. A mai avut o concubină după moartea ei, care şi ea a murit de moarte violentă şi pentru asta ar fi făcut puşcărie ”, spun apropiaţii familiei. Poliţiştii din Vulcan au stabilit că Alin s-a sinucis după ce a fost certat de tatăl său. „A avut o discuţie cu părinţii, din datele noastre era o discuţie mai veche, el provenind dintr-o familie cu probleme, săracă. A căzut de la etajul 10, nivelul acoperişului şi echipele de la SUMRD au încercat să-l resusciteze, dar n-au mai putut face nimic”, a declarat comsiarul Toma Mihu, şeful Poliţiei Vulcan. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi motivele pentru care băieţelul a ajuns să-şi ia viaţa. (Maximilian Gânju)

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.