TRAGEDIE PE AUTOSTRADĂ! Patru morți și trei răniți, din cauza unui șofer care circula pe contrasens!

16 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

 

   Astăzi, sâmbată, în jurul orei 06.45, un autoturism care circulape contrasens pe autostrada A1, din direcția Simeria – Șoimuș, a intrat în coliziune cu un autoturism și o autoutilitară.

Accidentul s-a produs la aproximativ 3 kilometri de la intrarea pe autostradă din Simeria. Autoturismul care mergea pe contrasens și a provocat accidentul era un Opel Astra, condus de un bărbat de 70 de ani, din Petroșani. El a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan, din Timiș și o autoutilitară, din București. Se pare că șoferul din Opel, care venea din Petroșani, a greșit sensul de mers la intrarea în autostradă de la Simeria Veche, și în loc să oprească și să întoarcă, a continuat să meargă pe contrasens.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule au murit cele patru persoane din autoturismul Opel Astra care circula pe contrasens – bărbatul de 70 de ani care se afla la volan, și încă trei bărbați în vârstă de 31, 21 și 17 ani, pasageri în autoturism -, iar două persoane din Logan și una din autoutilitară au fost rănite.

Traficul pe autostradă a fost blocat timp de trei ore, până s-a finalizat cercetarea la fața locului și s-a eliberat șoseaua, în acest timp traficul fiind deviat pe DN7. (Mircea Crivăț ) 

 

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    Dumnezeu sa ii ierte!e foarte grav ce s- a intamplat! Cred ca e o pata si un semnal de alarma pt politia serviciu circulatie dar si pt. Constructor A1. Totusi daca o clipa nu esti atent in acel nod de la Simeria Veche, se poate intra cu usurinta pe contrasens pe A1.Cer autoritatiilor si Politiei Romane de circulatie sa semnalizeze mai bine , sa faca ceva in sensul asta. Si eu era, nu odata, sa intru pe contrasens fiind precar semnalizata, ar trebui mai multe indicatoare puse mult mai devreme nu doar la intrare. Noaptea e si mai nasol! Fereasca Dumnezeu! in plus cred ca constructorul din lipsa de bani au facut o bretea cu ambele sensuri in loc sa faca 2 bretele de legatura intre A1 si iesirea -intrarea. Mai ales in curba e f.periculos , caci nu este zid despartitor , fiind doar linie continua , iar culmea in curba se circula pe ambele sensuri! Sper ca Politia Romana si autoritatiile sa vina cu explicatii, sa remedieze problemele , astfel incat asemenea accidente sa nu se mai intample.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BREAKING NEWS. Patru morți pe autostrada Deva-Orăștie

Astăzi, sâmbată, în jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcția Șoimuș-Simeria, a intrat în...

Târgul hunedorean de artă și tradiții

  Astăzi, vineri, și-a deschis  porțile la Castelul Corvinilor Târgul hunedorean de artă și tradiții. Evenimentul este organizat de Asociația...

Mecano Serv SRL – Anunț de presă

Închide