Traficanţi de etnobotanice, trimişi în judecată

03-Cula-si-Mustafa-GurNatalia Bumbac

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţiile depuse de doi  hundeoreni acuzaţi de trafic de droguri, faţă de decizia Tribunalului Hunedoara de trimitere a dosarului în judecata de fond.

În schimb, magistraţii Curţii au admis contestaţia procurorilor DIICOT – BT Hunedoara faţă de excluderea unor probe, administrate în cursul urmăririi penale, conform unei decizii a judecătorului de cameră penală a instanţei hunedorene. Probele care au fost repuse în dosar sunt două procese verbale de transcriere a convorbirilor şi comunicărilor telefonice aflate în dosarul de urmărire penală. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.
În dosarul care se va judeca la Tribunalul Hunedoara sunt acuzaţi de trafic de droguri şapte hunedoreni, respectiv Nicolae Moraru, Petre Minodor Hotărîş, Sebastian Stelian Cătălin, Erwin Mustafa Gur, Ioan Florin Toma, Cristian Nistoroiu şi Florin Notar. Membrii grupării acuzaţi de trafic de droguri au fost prinşi în urma unor acţiuni complexe ale oamenilor legii. Doi dintre ei, Petre Minodor Hotărîş, zis „Culă“, din comuna Ilia şi Erwin Mustafa Gur, din Deva (cei doi din foto), au fost opriţi în trafic de poliţişti, în apropiere de municipiul Petroşani, în decembrie 2015, fiind percheziţionaţi. La acel moment, oamenii legii nu au avut suficiente dovezi pentru a-i reţine, astfel că traficanţii au fost lăsaţi să plece. Cazul a rămas în atenţia procurorilor, iar peste câteva săptămâni, au avut loc descinderi în locuinţele celor doi. Asupra lui „Culă“ au fost găsite aproximativ 100 de pastile de Ecstasy, motiv pentru care a fost reţinut şi arestat preventiv. La fel s-a întâmplat şi cu tânărul devean.

3 comentarii la „Traficanţi de etnobotanice, trimişi în judecată

 • 7 iunie 2016 la 22:14
  Permalink

  Va sifonat Pera bine de tot. ,,Trageti-o,, si voi.

 • 8 iunie 2016 la 0:52
  Permalink

  Sigur baderca cu margan ia sifonat cu ei umblau astia doi si ei sunt sifoanele devei … 2 ratati badiguarzi la 45 de ani pe sate ca la ei in oras nu pot

 • 8 iunie 2016 la 15:23
  Permalink

  Ba ,,Cetatean,, sa le s..i p..a lui Baderca si Margan. In dosar e o declaratie de martor sub acoperire. E a lui Ovidiu Ioiescu poreclit Perasifon, cel mai mare praduitor. Apare si pe youtube cum ii ,,vomita,, lui Berbeceanu. Un bulangiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare