Actualitate

Traficant de droguri condamnat pentru comercializarea a sute de doze

Maximilian Gânju

Ofițerii antidrog au probat că își dez­vol­tase o adevărată afacere cu substanțe in­terzise până să fie prins. A comercializat către consumatori tot ce se putea în materie de droguri, iar magistrații l-au pe­depsit aspru.

Nu l-au iertat
Trimis în judecată la Tribunalul Hune­doara pentru trafic de droguri de risc, tra­ficantul a primit o pedeapsă de aproape 4 ani de închisoare, pentru săvârşirea infrac­ţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată, dar a făcut apel. În fața instanței de judecată, tânărul aa re­cunoscut integral comiterea faptelor, ast­fel cum au fost descrise în actul de se­si­zare. „Inculpatul este consumator de ke­tamină, cannabis, MDMA, 2CB, LSD, 3 MMC, 4 MMC, cocaină, GHB, de aproximativ 7-8 ani. Conform propriilor declarații, acesta obișnuia să-şi procure drogurile din Bucureşti şi Cluj cu preţul de 35 lei/pastilă. În­cepând cu anul 2018, a început să co­mer­cializeze droguri la petrecerile private la care participa, continuând această acti­vitate chiar şi după declanşarea pandemiei cu virusul SARS-COV 2 pe teritoriul Româ­niei. Inculpatul vindea droguri de risc şi de mare risc în principal la persoane pe care le considera de încredere, cu următoarele preţuri: cannabisul cu 50 lei/gram, cocaină cu 500 lei/gram, comprimatele cu 50 lei/buc., ketamina cu 200 de lei/doza (0,8 grame), LSD – 50-60 lei/timbru”, se arată în dosar.
Procurorii DIICOT au probat că tânărul din Hunedoara a vândut substanțe inter­zise de cel puțin 130 de ori. În fața Curții de Apel Alba Iulia a cerut reducerea substan­țială a pedepselor, dar și suspendarea exe­cutării pedepsei sub supraveghere. Ma­gistrații i-au respins apelul.

One thought on “Traficant de droguri condamnat pentru comercializarea a sute de doze

  • Asta nu e pedeapsa!
    Pedeapsa ar trebui sa fie minim 20 de ani!
    Va bateți joc de copii nostrii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura