Sport

Tradiţia nu ţine de cald

Ciprian Marinuţ

Alfa Team Cristur, una dintre echipele de top ale ediţiilor anterioare, şi AVIS III şi-au pierdut „perfecţiunea” în runda a IV-a a Campionatului „RealSport” de minifotbal amatori Deva. În schimb, nou-înfiinţata Autonet a realizat scorul etapei, 25-0 cu Sporting Deva, o altă echipă nouă, şi se menţine pe podium cu maximum  de puncte.

Au mai rămas 12
Grupul select al echipelor cu maximum de puncte a mai pierdut doi membri, după etapa a IV-a. Alfa Team Cristur, dublă campioană a celei mai populare competiţii de fotbal amatori din judeţ, s-a împiedicat de nou-înfiinţata Pera BMW, în faţa căreia a obţinut doar o remiză, scor 1-1. Alfa Team a deschis scorul prin golgeterul Zudor, în prima repriză, însă, după pauză, echipa cunoscutului „Pera” a egalat prin Cioroagă. Avis III, o altă formaţie care avusese un start cu trei victorii din trei partide, a fost învinsă de FC Cristur, scor 1-7, astfel că, după etapa a IV-a, au mai rămas doar 12 echipe „perfecte”. La un pas de a-şi pierde perfecţiunea a fost şi Grawe, care a învins greu, doar cu 2-1, echipa Liceenii.

Autonet, goluri fără număr
Echipele nou înfiinţate Autonet şi Sporting au continuat trendul avut în primele trei etape şi în partida directă. Cu Andrei Torok (ex-Avantaje) în prim-planul ofensivei, Autonet a reuşit scorul etapei şi a bifat al patrulea succes consecutiv în campionat, în vreme ce Sporting a rămas tot fără nici un punct. Scorul a fost egal, 0-0, în primele 15 minute, când portarul de la Sporting, Medre, a apărat ca un erou şi Crăciun putea deschide scorul pentru Sporting. Însă, după ce Torok a marcat primul gol pentru Autonet, Sporting, care n-a avut nici un jucător de rezervă, s-a prăbuşit şi a încasat lovitură după lovitură. La pauză, Autonet conducea cu 9-0, iar până la final, diferenţa s-a mărit continuu şi a ajuns la umilitorul scor de 25-0.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura