Trădaţi de portar, salvaţi de atacanţi

11 x 3 Vali

Ciprian Marinuţ

City Taxi a început ezitant şi a fost condusă cu 2-0 de Legiunea Taylor Red, în urma unor gafe de portar, dar atacanţii au „rulat” în viteza a cincea şi au reuşit o răsturnare spectaculoasă de scor, câştigând cu 5-2.

Greşeli
Cu două achiziţii cu greutate, Karoly Gaşpari, antrenorul campioanei FC Deva, în teren, şi Gabi Constantin, fost antrenor la FC CIP, ca sfătuitor pe banca tehnică, City Taxi a crescut mult în valoare şi organizare. Totuşi, în ciuda unor atacuri bine orchestrate, taximetriştii au suferit la capitolul eficienţă în startul partidei. Ratările s-au răzbunat, iar Legiunea Taylor Red a condus cu 2-0, după primele opt minute de joc, după ce a speculat două gafe ale portarului Almăşan. Întâi, Sergiu Boloş (7) a şutat de pe banda terenului, iar Almăşan a plonjat prea repede şi a fost păcălit de devierea coechipierului Karoly Gaşpari. Apoi, Almăşan a degajat greşit, exact până la Piţigoi (8), care a şutat în poarta goală şi a dus scorul la 2-0.

Au făcut dreptate
City Taxi a dat dovadă de forţă psihică, şi, după doar un minut de la încasarea golului doi, Gaşpari a dat tonul redresării. Antrenorul secund al FC Deva a marcat cu latul din careu, după o acţiune şi o centrare perfecte ale veteranului Toader. Peste alte opt minute, Baboş a reuşit egalarea, după ce a transformat un penalty, corect acordat de arbitrul Lazăr Kelemen, pentru un henţ în careu. Căpitanul taximetriştilor, Vali Toader (min. 21), a marcat golul care a adus-o pentru prima dată în avantaj pe City, scor 3-2, iar Baboş (24) putea face 4-2, dar a ţintit bara. Repriza secundă a fost la discreţia taximetriştilor, care au mai punctat prin Giura (30) şi Muntean (50) şi au câştigat meritat cu 5-2.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.