Sport

Tot mai aproape de Corvinul. Maxim e mulţumit şi îl vrea la echipă

CS Corvinul a câștigat la limită jocul cu formația din Mediaș, dar tehni­cia­nul principal la echipei hunedorene, Florin Maxim, nu a reușit să îi folo­sească pe toți jucătorii pe care îi are în lot. Nu au jucat Neacșa, Antonov și Blaga, cu probleme medicale, însă a fost utilizat în partea secundă Predică, absențe la primul test din perioada de pregătire, jocul cu Unirea Dej.

Au nevoie de timp
Florin Maxim a spus despre Alexandru Neacşa: ”E refăcut, doar că şi după antrenamentul de ieri i s-a încărcat puţin tendonul şi am convenit că nu are rost să riscăm. Dar e bine, asta e important să fim toţi sănătoşi înaintea cantonamentului şi, fireşte, şi la întoarcerea din Turcia”. Doi dintre juniorii crescuți la Corvinul, Alexandru Stupu şi Ianis Răducanu, au prins din nou minute. ”Au nevoie de timp să se acomodeze cu ceea ce le cerem, dar sunt copii cu potenţial şi cred că, cu puţină răbdare, pot să apară în rândul echipei noastre. Avem exemple în acest sens, aşa că ei nu trebuie decât să se pregătească la fel de bine” a spus Maxim.

În meciurile de pregătire
Arădeanul Lucas Câmpan, atacantul de 16 ani crescut de Atletico, care are în spate un an și jumătate în Liga 3, în Progresul Pecica și CS Socodor, a jucat la Corvinul în meciurile de pregătire. ”Cât despre Lucas, el va rămâne alături de noi, e un copil bun, inteligent, care ştie ce îşi doreşte. E conştient că nu e postul pe care a jucat la juniori, până acum, dar se adaptează uşor-uşor, ţine la ce îi cerem. Are şi o tehnică bună, un fizic bun pentru vârsta sa. E un jucător talentat, cu un fizic foarte bun, născut în 2007. Am spus că dorim să ne îmbu­nătăţim la acest capitol, pentru sezonul ce urmează… A avut o prestaţie bună, pe un post pe care nu e neapărat obiş­nuit. Sunt mulţumit de aportul lui, rămâne să vedem exact situaţia sa”, a spus Florin Maxim despre „vârful” ară­dean, care este comparat ca și talent cu George Țucudean sau Adrian Petre.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura