Eveniment

Tipul de la cablu, hoţ din Gorj

Nicoleta Popa

Un bărbat de 41 de ani din Târgu Jiu, judeţul Gorj, a fost reţinut de poliţiştii deveni, după ce, sub pretextul că lucrează la firma de cablu TV din municipiul Deva, a pătruns în locuinţa unei bătrâne şi a furat 1.600 de lei.

Fapta s-a petrecut în miezul zilei. Gabriel Toma (foto) a bătut la uşa unei bătrâne de 80 de ani din Deva. I-a spus femeii că lucrează la firma de cablu TV şi a venit să îi regleze televizorul, ca să plătească mai puţin. Bătrâna l-a crezut pe individ şi i-a dat drumul în casă. Bărbatul, când a văzut că pe masa din sufragerie se află bani, i-a cerut femeii o şurubelniţă. Până să vină aceasta cu ce îi ceruse, hoţul a fugit cu bani cu tot.

Condamnat la puşcărie în Gorj

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe hoţ la scurt timp, pe baza informaţiilor oferite de păgubită. În urma cercetărilor, s-a aflat că individul a fost dat în urmărire naţională, fiind condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru furt. „Continuăm cercetările, pentru a stabili dacă acesta a mai comis şi alte fapte cu mod de operare asemănător pe raza judeţului Hunedoara”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii recomandă hunedorenilor să fie prudenţi şi să solicite legitimaţiile de serviciu persoanelor care pretind că sunt angajaţi ai unor furnizori de servicii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura