Tinerii din Lupeni, condamnaţi pentru tâlhărie au pierdut apelul

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

    Cei doi tineri din Lupeni, autorii unei tâlhării ieşită din tipare, au fost găsiţi vinovaţi de instanţa de fond, însă unul dintre ei a făcut apel. Curtea de Apel Alba Iulia nu i-a dat dreptate.
Constantin Bunbaru (21 de ani) a fost condamnat la trei ani şi 10 luni pentru tâlhărie calificată, iar complicele său, un adolescent de 16 ani, K. Gabriel, a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă de cinci luni. Soluţia a fost menţinută şi de Curtea de Apel Alba Iulia, după ce Bunbaru a atacat-o. Instanţa i-a obligat pe cei doi şi să achite bărbatului tâlhărit 620 lei cu titlu de daune materiale.
Cei doi au jefuit sub ameninţarea cuţitului un localnic de 37 de ani, însă modul lor de operare este unul ieşit din tipare. Anchetatorii au spus că şi-au filat victima timp de câteva ore într-un bar din localitate. Bărbatul a băut mai multe pahare şi s-a dus spre casă. În momentul în care a introdus cheia în uşa apartamentului, a fost lovit din spate în cap şi împins în locuinţă de către suspecţi. În apartament, bărbatul a fost lovit în continuare de către cei doi tineri care, sub ameninţarea unui cuţit, i-au luat 640 de lei, două telefoane mobile, un televizor, un sistem audio, dar şi mai multe sticle de băuturi alcoolice. Tinerii au fost prinşi de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, iar în locuinţele lor au fost găsite şi bunurile furate.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au intrat în panică şi au cerut ajutor poliţiştilor

O pensionară de 66 de ani, din comuna Tomeşti, a plecat de acasă către spitalul din municipiul Brad, pentru a-şi...

Şi-a bătut fosta concubină în plină stradă

Poliţiştii din Petroşani au fost sesizaţi că o femeie este bătută în plină stradă, în faţa unui magazin. Oamenii legii...

Agent de pază ucis de fulger la cetăţile dacice

Tragedie, aseară în situl de la Sarmizegetusa Regia din Munţii Orăştiei. Un agent de pază de la firma Axis Security...

Închide