Actualitate

Tinerii care au furat seiful unui bar din Petroșani, trimiși în judecată

Suspecții s-au cazat într-un apar­ta­ment situat deasupra localului și au intrat în bar pe timp de noapte, de unde au furat seiful în care se aflau circa 10.000 de lei.
Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în bar, iar cei doi inculpați erau echipați cu măști și mă­nuși pentru a nu fi prinși. Poliția mu­ni­cipiului Petroșani a fost sesizată tele­fo­nic, prin apel efectuat de către dis­pe­cerul firmei de pază că sediul a fost spart. Agentul de securitate a precizat că a ajuns la scurt timp după pornirea alarmei la societatea în cauză, însă la fața locului nu se afla nici o persoană și a constatat că ușa de acces era des­chisă, prezentând urme de forțare.

N-au reușit să deschidă caseta
Polițiștii au ajuns repede la suspecți și au găsit în locuință și caseta de valori. Hoții încercaseră să o deschidă cu cheia, dar nu au reușit. Așa că au recurs la un ciocan și câteva șurubelnițe, dar nici așa n-au avut succes. Cei doi tineri se află sub control judiciar și vor fi jude­cați pentru furt calificat. (M. Gânju)