ActualitateFlash

Timiş: Moloţ a început vânătoarea de vrăjitoare!

Sorina Popa

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Ioan Moloţ, a început o adevărată vânătoare de vrăjitoare.

Materiale denigratoare

„La fel cum procedează cu primarul Devei, domnul Moloţ a început să verifice dacă deţin autorizaţii de construcţii pentru case, îmi face plângeri penale, împrăştie materiale denigratoare la adresa mea şi a familiei mele. Dar, ca să-l lecuiesc de aceste lucruri, i-am făcut, la rândul meu, două plângeri penale, una pentru fals şi uz de fals, iar cealaltă pentru răspândirea unor materiale denigratoare la adresa mea şi a familiei mele. Preşedintele Consiliului Judeţean a început o campanie împotriva mea, însă eu îmi văd de treabă în continuare. Eu îl văd pe el ca pe un preşedinte pensionar, care îndeplineşte condiţiile să iasă la pensie. Sper ca hunedorenii să nu mai voteze un preşedinte de consiliu judeţean securist, care împarte banii judeţului după bunul său plac”, a afirmat primarul oraşului Haţeg, în conferinţa de presă de ieri.

A atacat hotărârea privind bugetul

Primarul Nicolae Timiş este nemulţumit şi a făcut o plângere prealabilă împotriva modului în care s-au împărţit banii de la Consiliul Judeţean către autorităţile locale. „După 21 de ani de la Revoluţie, am ajuns să atacăm un buget. Considerăm că hotărârea prin care a fost împărţit bugetul judeţului este ilegală, deoarece nu s-a respectat legea. Preşedintele Consiliului Judeţean mi-a spus la telefon că nu-mi dă nici un ban, de parcă sunt banii lui. De ce să sufere cetăţenii oraşului Haţeg, că domnul Moloţ se răzbună pe mine că am plecat din PNL? Au primit bani mulţi primarii din Călan, din Sarmizegetusa şi cei care l-au sprijinit în campania electorală pe preşedintele de la judeţ. Singurul criteriu care s-a respectat la acest buget a fost voinţa preşedintelui Consiliului Judeţean. Dacă nu va fi revocată hotărârea respectivă, o vom ataca în instanţă. Ca atare, avem toate şansele să anulăm bugetul Consiliului judeţean Hunedoara”, a adăugat edilul şef din Haţeg.

4 comentarii la „Timiş: Moloţ a început vânătoarea de vrăjitoare!

  • Molot si Avram (PNL si PRM) sa asteptati voturi de la noi din Valea Jiului la pastele cailor ca ati scumpit apa la noi in Valea Jiului care vine prin cadere si este curata iar la : Deva,Tg.Jiu,Resita,Braila,Baia Mare …………este mai ieftina fata ca la noi.

  • DACA SUNTETI VRAJITORI ,VA VANEAZA,DAR VOI VRAJITORII STITI SA FACETI INFRACTIUNI SI TOT NU VANEAZA CE ATI FURAT VOI INAINTE DE A DEVENII VRAJITORI.

    AM ZIS.

  • bine le zis vili,o sai prindem pe rind si dam de pamant cu ei

  • MOLOT ESTE UN MITOCAN CARE NU STTE DECAT SA-SI APERE PROPRIILE INTERESE.LA BARU A LUAT TEAPA CU TOATE MARSAVIILE PE CARE LE-A FACUT IN CAMPANIA ELECTORALA SI DUPA ACEEA (A DAT PACHETE CU CARNE SI BANI,ZIARE MINCINOASE”PAGINA LIBERALA”,ETC).SA SPUNA CATE SUTURI IN DOS A LUAT DE LA BUCURESTI CAND A RAPORTAT CA A PIERDUT ALEGERILE PT. PRIMAR LA BARU.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura