Actualitate

The Story, povestea unor talente

Sunt tineri, talentați, dar mai ales dornici să facă artă. Se numesc, simplu, The Story. Au lansat oficial în urmă cu puţin timp primul single, intitulat ”Party kitsch”. Piesa, cu un sound original cu influențe indie-pop și pop-rock, a fost compusă de The Story si Sergiu Petrache, pe versurile lui Sergiu Petrache, și este dedicată “tuturor celor care au curajul să iubească, să simtă și să se manifeste liber, căutând mereu să evolueze, indiferent de vârstă”.

Au crescut
împreună
Ți se umple sufletul de fericire când îi vezi pe copiii aceștia, care nu știu cum să cânte mai bine, să încânte publicul! Trupa The Story a fost înființată în toam­na anului 2017 în municipiul Deva. Era formată, la momentul respectiv, din copii având între 9 și 13 ani, copii care astăzi au devenit adolescenți și tineri de 15 și 19 de ani. Să facem, așadar, cunoștință cu membrii trupei. Este vorba de Bianca Hărăguș (16 ani) -voce, Cătălina Cumpănașu (19 ani) – voce, Tudor Achim (15 ani) – tobe, Robert Rus (17 ani) – chitară electrică, Luca Stan (18 ani) – chitară electrică, Ciprian Popescu (19 ani) – chitară bass, Rareș Rus (18 ani) – clape. Trupa este coordonată de cunoscutul artist devean Gabi Hărăguș, toboșar cu mare experiență în trupe locale de jazz și rock.

La început de drum
„Suntem la început de drum, suntem tineri, cel mai mare dintre noi are 19 ani, iar cel mai mic e zăpăcitul, un toboșar genial de 15 ani. Nu suntem perfecți, dar muncim pentru asta și suntem dornici să învățăm și, tocmai de aceea, avem nevoie de sprijin”, susțin membrii trupei The Story. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.