Teste antigen (rapide), la stadion, pentru meciul CS Hunedoara – FCSB

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să participe la meciul de fotbal de miercuri, 22 septembrie, dintre CS Hune­doara şi FCSB, Primăria municipiului Hu­ne­doara împreună cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Spitalul Municipal vor amenaja şi funcţionaliza două puncte de testare în ime­diata apropiere a stadionului Michael Klein.
Cele două puncte de testare vor fi am­pla­sate pe platoul de lângă „tribuna mare” (i­n­trarea dinspre Kaufland) şi vor funcţiona miercuri, 22 septembrie 2021, cu începere de la ora 09.00 până la ora 19.00.
Costul unui test este de 30 de lei, iar rezultatul se eliberează în 15 minute. În urma testării, la aceleaşi puncte se vor elibera şi certificatele (printate) necesare ulterior accesului în stadion.
IMPORTANT: Doritorii sunt rugaţi să se prezinte miercuri între orele 09.00 – 19.00 pentru efectuarea testelor.
Vă reamintim că de astfel de teste au nevoie doar persoanele care nu sunt vacci­nate împotriva Covid 19 cu schema com­pletă şi cele care nu au trecut prin boală în ul­timele 180 de zile.
Pentru spectatorii cu vârste sub 18 ani tes­tarea nu este obligatorie.
Meciul din 16-imile „Cupei României” din­tre CS Hunedoara şi FSCB va avea loc mier­curi, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.