Termocentrala Paroşeni este pregătită să dea căldură

14 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Potrivit conducerii Complexului Energetic Hunedoara, în Valea Jiului au fost făcute probele de reţea şi mai este nevoie doar de îndeplinirea formalităţilor birocratice pentru furnizarea agentului termic.
CEH a urgentat şi demersurile pentru perfectarea soluţiilor legale privind posibilitatea de furnizare a agentului termic către consumatorii racordaţi din municipiul Petroşani, prin intermediul societăţii locale de termoficare S.C. Termoficare S.A Petroşani, prin părţile care gestionează interesele acesteia.

”Precizăm că funcţionarea reţelei şi a sistemului de transport agent termic primar se poate realiza doar în condiţiile furnizării unei cantităţi de energie termică minimum necesare asigurării funcţionării magistralei de transport. Această cerinţă impune obligatoriu furnizarea concomitentă către consumatorii racordaţi în ambele municipii, respectiv Vulcan şi Petroşani, fapt pentru care furnizarea agentului termic către consumatorii din municipiul Vulcan, precum şi către ceilalţi consumatori racordaţi direct la magistrala de transport, va fi posibilă, din punct de vedere tehnic, doar după finalizarea demersurilor legale necesare începerii furnizării agentului termic în municipiul Petroşani. Din acel moment, se va relua furnizarea agentului termic către toţi consumatorii interesaţi”, se arată într-un comunicat al CEH. Problema este că societatea de termoficare din Petroşani este în procedură de faliment. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Vrem caldura si apa calda in toata valea jiului ca stam pe un munte de carbune superior HUILA nu lignit inferior cum este in Gorj !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 2, 15.11.2018

Anunţ Finanţe 1, 15.11.2018

ROMÂNIA, MEMBRĂ ÎN SPAŢIUL SCHENGEN – PROMISIUNI ŞI PERSPECTIVE

Recent, eurodeputaţii din Comisia pentru libertăţi civile a Parlamentului European au adoptat un raport în care au reiterat apelul către...

Închide