Actualitate

Teribilistul cu BMW ajunge la Curtea de Apel

Maximilian Gânju03-maturar-codrut-norocel1

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru ucidere din culpă, tânărul care a îndoliat două familii din Petroşani va da explicaţii în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, unde speră să i se reducă pedeapsa.
Teribilistul din Petroşani, aflat sub control judiciar, ajunge mâine în faţa completului Curţii de Apel Alba Iulia, unde urmează să se decidă dacă sentinţa de trei ani şi jumătate a primei instanţe este justă. Tot la termenul de joi, urmaşii celor două victime spulberate pe trecerea de pietoni vor încerca, la rândul lor, să-i convingă pe judecători că sentinţa primită de tânăr este prea blândă.
Codruţ Norocel Măturar (foto) a spulberat cu bolidul său de lux două persoane pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Petroşani, în aprilie 2014, iar exact la un an de zile de la tragicul accident care a îndoliat două familii, judecătorii de la Petroşani l-au condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare. Din această pedeapsă i-a făcut scăzută perioada de arest la domiciliu de un an. În plus, societatea la care individul avea asigurare a fost obligată să achite despăgubiri de aproape un milion de lei. Lui Măturar i-a fost suspendat şi dreptul de a mai conduce pe drumurile publice orice categorie de autovehicule, pe o perioadă de trei ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura