Tentativă de şantajare a directorului de la Apa Serv?

03 costel avram (5)Maximilian Gânju

Pentru că nu a vrut să dea bani unei televiziuni locale din Valea Jiului, directorul general al SC Apa Serv, Costel Avram (foto), susţine că s-a încercat şantajarea sa.
Un moderator de emisiuni şi directorul postului local de televiziune i-au cerut bani în mai multe rânduri, prin încheierea unui contract între operatorul de apă şi canal şi postul de televiziune respectiv, iar dacă nu i-au primit, au început un atac, atât împotriva societăţii, cât şi a conducerii, susţine Costel Avram. Acesta mai spune că încercarea de şantaj nu a reuşit.
„Am văzut un domn moderator cum plângea de mila oamenilor, că afară sunt 30 de grade Celsius şi că oamenii au rămas fără pic de apă. (n.r. cu referire la consumatorii debranşaţi de la reţeaua de apă de către Apa Serv pentru neplată). Dacă primea bani de la Costel Avram, nici nu-l interesa de cele 30 de grade Celsius de afară şi de soarta oamenilor. (…) Afirm că pe acel domn de la Cluj, venit să facă emisiune, îl interesa să-i dau bani. Vreau să vă spun că nu-i dau nici un leu şi, în ciuda atacurilor, SC Apa Serv îşi va desfăşura activitatea normal şi legal. A stat pe la Apa Serv la rând, nu l-am primit şi drept dovadă că nu l-am primit la mine în birou, a început să atace”, a declarat, ieri, Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
În replică la acuzaţiile aduse de managerul operatorului de apă şi canal din Valea Jiului, directorul postului de televiziune respectiv spune că nu este vorba de nici un şantaj. S-a relatat o situaţie dintr-un cartier al Petroşaniului, unde au fost făcute debranşări, iar consumatorii care aveau facturile achitate la zi s-au arătat nemulţumiţi că au rămas fără apă potabilă.

8 comentarii la „Tentativă de şantajare a directorului de la Apa Serv?

 • 26 iunie 2013 la 7:32
  Legătură permanentă

  Iarasi scrieti de umflatul asta nesimtit?
  Daca nu-l baga nimeni in seama fabrica el stiri de trei lei…ca si el.
  Ar trebui ca toti oamenii care au achitat la zi apa si au fost debransati sa-l dea in judecata pe nesimtitul asta, care se crede pe tarlaua lui maica-sa din fundul Moldovei.

 • 26 iunie 2013 la 10:40
  Legătură permanentă

  toti oamenii care si-au achitat la zi apa sa-si dea in judecata vecinii nesimtiti care nu platesc!

 • 26 iunie 2013 la 12:49
  Legătură permanentă

  cine-l cunoaste pe domnul director de la apaserv poate sa traga o concluzie corecta despre sinceritatea dumnealui.in rest …

 • 26 iunie 2013 la 13:05
  Legătură permanentă

  iar a luat-o razna micul tribun!!a era sa uit stie cineva in ce partid e astazi ????traseist mic

 • 28 iunie 2013 la 6:31
  Legătură permanentă

  @avram esti Costel Avram? Apari si tu ca Udrea sa te lauzi cu sinceritatea ta? Sau te-a pus „dumnealui” sa scrii de bine? Iti da ceva in plus la salariu? Ceva apa gratis?

  @gabriela nu vecinii ti-au taiat apa, ca sa-i dai pe ei in judecata, ci nesimtitul de Avram care crede ca daca-l pupa-n fund pe Molot o sa-i merga bine.
  A uitat ca Molot i-a mai tras-o odata si l-a dat jos din postul de director, tot de la Apaserv.
  M-am saturat sa vad nesimtiti pe posturi, ajunsi politic si care n-au nicio tangenta cu domeniul care-l conduc.

 • 28 iunie 2013 la 7:33
  Legătură permanentă

  daca dati o stire dati-o completa. ce post tv si cum il cheama pe moderator?asa, cas sa stie toata lumea, altfel…

 • 28 iunie 2013 la 7:36
  Legătură permanentă

  aaaaaaaaaaaaaaa, e vorba de Polipul presei din Vale, mega prietenul senatorului resturilor Vochitoiu; daaaaaa, cred ce spune Avram, Polipu si Porchitiu se pupa pe gura pentru ca s-au fasit din priviri ca sunt doi escroci; au aceiasi grupa sanguina: ecrocina 1

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.