Sport

TENIS DE CÂMP. Transylvania Open, la Cluj Napoca, în octombrie

Ediţia a doua a turneului feminin de tenis Transylvania Open, de cate­go­ria WTA 250, va avea loc în perioada 8-16 octombrie, au anunţat, orga­niza­torii. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, şi vor debuta cu două zile de calificări.

Premii de 275.000 de dolari
„Cluj-Napoca a fost anul trecut sin­gurul oraş din Europa cu două turnee WTA: Winners Open şi Transylvania Open. Amândouă au fost competiţii care s-au bucurat de un real succes. Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA şi vom merge în conti­nuare cu Transylvania Open. Este un turneu care, cu siguranţă, va deveni o tradiţie şi care are toate şansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiţie puternică indoor, cu ju­cătoare de top şi cu miză mare”, a de­clarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.
Datele de desfășurare a turneului de la Cluj Napoca au fost stabilite de oficialii WTA şi au fost făcute publice de curând. Afişarea calendarului pen­tru a doua parte a anului a fost de­calată din cauza evenimentelor din Ucraina, care au influenţat locurile de desfăşurare ale unor turnee.
Prima ediţie a Transylvania Open a în­semnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial şi două câştigătoare de Grand Slam: Simona Halep şi Emma Răducanu. Miza fost una uriaşă: la turneul de tenis din Cluj s-a de­cis ultimul loc de la Turneul Campioa­ne­lor, câştigat de cea care a obţinut trofeul Transylvania Open, estoniana Anett Kontaveit.
În cadrul turneului Transylvania Open WTA 250, din octombrie 2022, vor con­cura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA (pentru cam­pioană) şi pre­mii de în valoare de 275.000 de dolari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura