TENIS DE CÂMP. Australian Open la început de drum

Primul turneul de tenis din aceast sezon, Turneul de Grand Slam de la Australian Open, este programat să se desfăşoare în perioada
8 – 21 februarie la Melbourne, după ce aproape 500 de sportive şi tehnicieni au trecut printr-o perioadă dificilă de 14 zile în carantină seferă, mulţi dintre aceştia find obligaţi practice să stea în hoteluri şi să se pregă­tească foarte puţin.
Astăzi, luni, sunt programate primele partide în care vor evolua şi sportivele din România după următorul program:
Simona Halep (foto) (România, 2 WTA) o întâlneşte pe Lizette Cabrera (Australia, 140 WTA),la ora 10:00, meci care se joacă pe terenul Rod Laver de la 10 dimineata. Simona Halep (29 de ani), a doua favorită a com­pe­tiţiei, o înfruntă pentru prima dată în carieră pe Lizette Cabrera (23 de ani). Australianca a intrat pe tabloul principal graţie unui wild card oferit de organizatori.
Tot astăzi, luni, intră pe teren alte patru reprezentante ale României: Irina Begu (79 WTA) o întâlneşte pe Nina Stojanovic (Serbia, 100 WTA), de la ora 02:00, Sorana Cîrstea (72 WTA) se duelează cu Patricia Ţig (54 WTA), în jurul orei 07:00, iar Mihaela Buzărnescu (138 WTA) o înfruntă pe Bianca Andreescu (Canada, 8 WTA), tot după ora 07:00. Ana Bogdan (93 WTA) este singura româncă aflată pe partea superioară de tablou, aşa că va debuta marţi împotriva americancei Danielle Collins (SUA, 46 WTA).
Prezenţa pe tabloul principal le asigură câte 77.000 de dolari participanţilor de la Australian Open.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.