Televizare amânată pentru FC Hunedoara

28 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Eusebiu Şuvagău, antrenorul echipei FC Hunedoara, a infirmat zvonul privind transmiterea meciului cu Gloria Arad pe postul OTV, însă a precizat că există discuţii pentru televizarea partidei cu FC Şcolar Reşiţa, programată în 26 noiembrie.

Numai la stadion, nu şi la TV

Site-ul suporterilor alb-albaştri şi un ziar sportiv online din Arad au anunţat că meciul dintre FC Hunedoara şi Gloria Arad, programat mâine de la ora 15.00, pe Stadionul „Michael Klein, va fi amânat cu o zi, pentru a fi televizat de postul OTV. Informaţia s-a dovedit însă nefondată, iar partida va putea fi urmărită doar de cei care vor ajunge la stadion, nu şi pe micul ecran, întrucât televizarea a fost anulată. „Meciul se va juca mâine, de la ora 15.00, conform programării făcute de FRF şi nu va fi televizat. Este însă posibil să se televizeze următoarea partidă pe care o vom susţine pe teren propriu, cea cu FC Şcolar Reşiţa din 26 noiembrie”, a spus antrenorul alb-albaştrilor, Eusebiu Şuvagău.

Ţintesc locul I cu amicale tari

Dincolo de a fi sau a nu fi televizat, meciul cu Gloria Arad are doar varianta victoriei pentru tehnicianul echipei hunedorene, Eusebiu Şuvagău. „E obligatoriu să câştigăm, pentru că vrem să urcăm pe primul loc. Sperăm ca Luceafărul Oradea să se împiedice în această etapă, sau, dacă nu, ne propunem să o încurcăm noi în meciul direct de la Oradea, de peste trei săptămâni. Până la duelul direct cu bihorenii, vom disputa două amicale tari în cele două săptămâni în care nu suntem programaţi în campionat. Primul meci va fi sâmbăta viitoare la Alba Iulia, cu Unirea, iar următorul va fi vineri, 13 noiembrie, la Arad, cu UTA”, a spus tehnicianul echipei hunedorene. (C. Marinuţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La Gurasada, banii europeni sunt cheltuiţi cu folos

Gurasada, frumoasa comună de pe Valea Mureşului, se îndreaptă încet, dar sigur, pe calea modernizării şi dezvoltării. Edilii comunei fac...

Prins cu banii furaţi din cutia milei, în clopotniţă

Un hoţ specializat în spargerea de biserici a fost prins marţi seara de poliţiştii de la Vulcan, chiar în momentul...

ArcelorMittal Hunedoara investeşte într-o nouă linie de laminare

Adriana Năstase ArcelorMittal Hunedoara a semnat, recent, contractul pentru construirea unei noi linii de laminare, pe platforma siderurgică. Valoarea investiţiei...

Închide